Tα …χιπ-χοπ της Seat

Περήφανος χορηγός του Primavera Sound για τρίτη συνεχόμενη φορά 

SEAT Primavera Sound

Η SEAT γιορτάζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη στρατηγική συνεργασία της με το Primavera Sound, ένα από τα πιο δημοφιλή μουσικά φεστιβάλ στη διεθνή σκηνή, το οποίο φέτος αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω από 220.00 επισκέπτες. Με αυτή την κίνηση, η αυτοκινητοβιομηχανία συνδέεται με το νεανικό πνεύμα την πόλης της Βαρκελώνης και το πάθος για μουσικά και διεθνή ταλέντα.Η συνεργασία αυτή περιλαμβάνει αρκετές ενέργειες με πρωτοβουλία της SEAT, όπως η νέα ψηφιακή και οπτικοακουστική πλατφόρμα Radio Primavera Sound, το SEAT Village Stage το οποίο θα παρουσιάσει 13 διεθνείς και εγχώριους καλλιτέχνες της hip hop καθώς και DJs από τρία διεθνούς φήμης indie συγκροτήματα που θα κλείνουν το πρόγραμμα κάθε βραδιάς. Συνεχίζοντας επίσης την παράδοση της προηγούμενης χρονιάς, η μάρκα δανείζει το όνομά της στη δημόσια εξέδρα “Created in Barcelona”.

Η SEAT global Marketing Director Susanne Franz επεσήμανε ότι «το Primavera Sound είναι ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ στον κόσμο που έχει τις ρίζες του στην πολιτισμικά πλούσια πόλη της Βαρκελώνης. Συμμετέχοντας ακόμη ένα χρόνο στο φεστιβάλ επιβεβαιώνεται η δέσμευση μας στα ταλέντα της πόλης και στην μουσική. Μέσα από την παρουσία μας και αυτή τη χρονιά στο Primavera Sound, στοχεύουμε να οδηγήσουμε την εμπειρία των φεστιβάλ στο επόμενο επίπεδο μέσω ξεχωριστών μουσικών ταλέντων και εξυπηρέτησης των επισκεπτών κατά τη μεταφορά τους στο εσωτερικό του φεστιβάλ».

Στα πλαίσια της δέσμευσης για παροχή υπηρεσιών κινητικότητας, η SEAT στο φετινό φεστιβάλ προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες δωρεάν υπηρεσία λεωφορείων σε ώρες αιχμής που συνδέουν το Parc del Fórum με το κέντρο της Βαρκελώνης. Επιπλέον, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η εταιρεία παρέχει επίσης δύο δρομολόγια λεωφορείων εντός του χώρου του φεστιβάλ που συνδέουν τέσσερις μεγάλους κόμβους, συμπεριλαμβανομένων των Primavera Bits και την κύρια σκηνή, η οποία επίσης χρηματοδοτείται από το SEAT.

Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top