H Suzuki πήγε στο  Πανεπιστημίο Harvard

Δείτε ποια είναι η συνεργασία

Suzuki

Η Suzuki, εισαγωγική εταιρία του ομίλου Σφακιανάκη και το Πανεπιστήμιο του Harvard είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν, στα πλαίσια του προγράμματος- κύκλου μαθημάτων FIELD Global Immersion! Ομάδα μεταπτυχιακών φοιτητών από το Πανεπιστήμιο του Harvard φιλοξενήθηκε στην Αθήνα για μία εβδομάδα από την Suzuki έχοντας την ευκαιρία να δουν εκ των έσω τον τρόπο λειτουργίας της εταιρίας, και να συμμετάσχουν σε ένα project για τη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη κατά την επίσκεψη του στο Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων της Suzuki.

Η Suzuki ήταν ένας από τους 157 συνεργάτες (Field Global Partners)  που επιλέχθηκαν παγκοσμίως για να συνεργαστούν με το πανεπιστήμιο του Harvard στο πλαίσιο του εν λόγω προγράμματος.  Το FIELD Global Immersion είναι ένα μάθημα σχεδιασμένο για να ενισχύσει και να αναπτύξει την αντίληψη των φοιτητών σε θέματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο - την ικανότητά τους να διαχειρίζονται και να λειτουργούν αποτελεσματικά σε διαφορετικούς πολιτισμούς και επιχειρηματικά πλαίσια.

Στελέχη της εταιρίας Suzuki συνεργάστηκαν με την ομάδα εξ αποστάσεως για μήνες πριν την άφιξή τους στη χώρα, ενώ επί ελληνικού εδάφους, οι μαθητές παρακολούθησαν παρουσιάσεις από την διοικητική ομάδα του Ομίλου, επισκέφθηκαν εκθέσεις Suzuki μελετώντας την εμπειρία που προσφέρεται στον πελάτη, πραγματοποίησαν έρευνα και συνεντεύξεις με υποψήφιους και ήδη υπάρχοντες πελάτες στην περιοχή της Αθήνας και παρουσίασαν τις τελικές τους προτάσεις στη διοίκηση.

Σκοπός αυτής της εντυπωσιακής εμπειρίας είναι να δοθεί στους σπουδαστές του Πανεπιστημίου η ευκαιρία να δράσουν σε πραγματικό επιχειρηματικό περιβάλλον παρατηρώντας και κάνοντας πρακτική εργασία σε ένα άγνωστο γι΄αυτούς  περιβάλλον. Το Πανεπιστήμιο του Harvard αναγνωρίζει ότι αυτή η σημαντική εμπειρία που δίνεται στους σπουδαστές δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την αρωγή των συνεργατών - Field Global Partners που συμμετέχουν παγκοσμίως. Οι Field Global Partners του προγράμματος αξίζει να σημειωθεί ότι θα φιλοξενήσουν περισσότερους από 930 μαθητές του Harvard Business School.

Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top