Γιατί έκαναν το νέο Suzuki Jimny πάλι τετράγωνο

Πότε θα παρουσιαστεί επίσημα

Γιατί έκαναν το νέο Suzuki Jimny πάλι τετράγωνο

Οι Ιάπωνες σχεδιαστές παρουσίασαν έστω και ως φωτογραφίες το νέο Suzuki Jimny.Σε αυτές φαίνεται καθαρά ότι έγινε η επιλογή τετράγωνου αμαξώματος όπως και στην υπάρχουσα γενιά . Μια επιλογή σωστή καθώς πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει Οι Έρυνες έδειξαν ότι οι πελάτες  του Jimny δεν ήθελαν εξαλλότητες αλλά προτιμούσαν κλασσική εμφάνιση , άγρια ,επιλογή που  αποδεικνύεται και από την παραμονή της προηγούμενης γενιάς για πολλά χρόνια στην αγορά.

Άλλωστε και η νέα γενιά του  G-Wagen της Mercedes ακολούθησε την σχεδιαστική πεπατημένη με τοπ προηγούμενο μοντέλο τονίζοντας τον καθαρόαιμο χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Χωρίς να θέλουμε να …προσβάλλουμε το «αστέρι» της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας το νέο Suzuki Jimny  θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει μια μικρογραφία της μεγάλης  Γερμανίδας. Επιπλέον το μικρό Suzuki, έχει μεγαλύτερες διαστάσεις  , διαθέτει αυξημένη απόσταση από το έδαφος , τετρακίνηση και χαμηλό βάρος , επιλογές που εξασφαλίζουν μεγάλες δυνατότητες σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Εσωτερικά έχει γίνει εκσυγχρονισμός με νέο  σύστημα infotainment με δυνατότητες διασύνδεσης smartphones. Οι πληροφορίες προβάλλονται σε έγχρωμη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό. Όσον αφορά τα κινητήρια σύνολα αν και δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση το νέο Jimny θα διατίθεται με τρικύλινδρο turbo 1.0 Boosterjet   μοτέρ αλλά και με 1200αάρη ατμοσφαιρικό κινητήρα. Περισσότερα θα μάθουμε στις 5 Ιουλίου, όταν θα παρουσιαστεί επίσημα το αυτοκίνητο

Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top