Nέο πρόγραμμα χρηματοδότησης για το SEAT ΙΒΙΖΑ

Πωλείται με επιτόκιο 3,9%

Nέο πρόγραμμα χρηματοδότησης για το  SEAT ΙΒΙΖΑ

Με ένα νέο, προνομιακό, χρηματοδοτικό πρόγραμμα έρχεται να ενισχύσει περεταίρω το εμπορικό λανσάρισμα του νέου SEAT ΙΒΙΖΑ η Tεχνοκάρ. Σε συνεργασία με την Volkswagen Financial Services και με ισχύ από 4/9/2017, με το νέο επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα χαμηλού επιτοκίου, η απόκτηση του Νέου SEAT Ibiza γίνεται πιο εύκολη από ποτέ. 

Bασικό χαρακτηριστικό του νέου προγράμματος είναι το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επιτόκιο που διαμορφώνεται σε μόλις 3,9% (+0,6% εισφορά), από τα χαμηλότερα που προσφέρονται σήμερα στην αγορά. H ελάχιστη προκαταβολή του προγράμματος ορίζεται σε 30%, ενώ η διάρκεια της χρηματοδότησης μπορεί να φτάσει μέχρι και τους 48 μήνες. Η δόση που προκύπτει για τον υποψήφιο πελάτη με το νέο πρόγραμμα ξεκινά από  μόλις €198 τον μήνα για την έκδοση Ibiza 1.0 Reference 75hp.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρόγραμμα περιλαμβάνει την κάλυψη προστασίας αποπληρωμής δανείου, ενώ συνδυάζεται υποχρεωτικά με κατ’ ελάχιστο 6μηνη ασφάλιση του αυτοκινήτου με πληρωμή από τον πελάτη στο πρόγραμμα Auto  Protection που περιλαμβάνει:

Αστική ευθύνη προς τρίτους

Οδική βοήθεια από ατύχημα - All Help

Ιατρική Υποστήριξη

Αστική ευθύνη εντός πορθμείου

Αστική ευθύνη ρυμουλκούμενου

Αστική ευθύνη πυρός 

Προστασία αποπληρωμής δανείου / ατύχημα ιδιοκτήτη

Ζημιές από ανασφάλιστο όχημα

Πυρός / τρομοκρατικές ενέργειες

Πυρός από στάσεις και απεργίες

Ολική κλοπή

Αυτοκίνητο αντικατάστασης (σε περίπτωση κλοπής)

Εγγύηση αξίας

Bαγγέλης Γκούμας

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top