«Αναξιοκρατία» καταγγέλλει η Εθνική Πόλο

Επέστρεψε στην Ελλάδα με το χάλκινο μετάλλιο

«Αναξιοκρατία» καταγγέλλει η Εθνική Πόλο

Έχοντας στις αποσκευές της το χάλκινο μετάλλιο του World League επέστρεψε στην Αθήνα από το Σαν Ντιέγκο των Ηνωμένων Πολιτειών η Εθνική Ομάδα Πόλο των γυναικών. Ωστόσο κατά την άφιξή της, ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Δημήτρης Διαθεσόπουλος υποστήριξε ότι υπάρχει αναξιοκρατία στον ελληνικό αθλητισμό.

«Είμαστε η χώρα της αναξιοκρατίας και στον αθλητισμό, των πολιτών β\' και γ\' κατηγορίας» είπε ο κ Διαθεσόπουλος και διευκρίνισε: «Τα παιδιά ανήκουν στην κορυφή του κόσμου και δυστυχώς η πατρίδα δεν τους το αναγνωρίζει και ειδικά αυτοί που έχουν θεσμικό ρόλο στη χώρα. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τον προπονητή. Η ομάδα φέτος θα κάνει συλλογή μεταλλίων».

��αράλληλα, ο πρόεδρος της ΚΟΕ επισήμανε : «Η ελληνική ομάδα απέδειξε ότι είναι η καλύτερη στην Ευρώπη. Το Γουόρλντ Λιγκ αποτελεί την κορυφαία διοργάνωση του κόσμου. Μετέχουν οι καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Είναι καλύτερο και από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα και από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Βρισκόμαστε στα κορυφαία σκαλιά του κόσμου. Κάποιοι έπρεπε να το προσέξουν αυτό, αλλά δυστυχώς δεν το έχουν καταλάβει και καταφεύγουν σε πολύ κατώτερα ή ανύπαρκτα σαλόνια».

Επόμενος στόχος της ελληνικής Εθνικής Πόλο Γυναικών είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ τον Σεπτέμβριο, που αποτελεί άλλωστε και τον βασικό στόχο της χρονιάς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top