Η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού

Παρέλαση αστέρων στην παρουσίαση

Η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού

Πανηγυρικό κλίμα είχε η παρουσίαση της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού για την σεζόν που αρχίζει σε λίγες ημέρες.

Παίκτες και παράγοντες των πρωταθλητών και άνθρωποι της εταιρίας που ντύνει την ομάδα τα τελευταία 15 χρόνια συγκεντρώθηκαν στο κεντρικό κατάστημα την «Γκρην Τιμ» στο Μαρούσι για την παρουσίαση της νέας εμφάνισης της ομάδας.

Τα αστέρια του Παναθηναϊκού, ανάμεσά τους ο Σισέ, ο Νίνης, ο Λέτο και ο Τζόρβας, μίλησαν για τη νέα φανέλλα και ευχήθηκαν να είναι καλότυχη, όπως και η περσινή.

Η φανέλα έχει τρείς αποχρώσεις σε πράσινο, λευκό και μαύρο και οι παίκτες του τριφυλλιού που βρέθηκαν στην παρουσίαση είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για τη νέα εμφάνιση.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της εταιρείας αθλητικών ειδών που ντύνει την ομάδα μίλησαν για την μακροχρόνια και επιτυχημένη συνεργασία, αλλά και την κοινωνική προσφορά των πρασίνων μέσα από τις πωλήσεις των ειδών της ομάδας.

Μετά την παρουσίαση οι παίκτες του Παναθηναϊκού υπέγραψαν φανέλες και αυτόγραφα σε όσους φιλάθλους βρέθηκαν στο κεντρικό κατάστημα της Γκριν Τιμ στο Μαρούσι για να προμηθευτούν κατευθείαν την καινούργια εμφάνιση.

Τα επίσημα καταστήματα του Παναθηναϊκού διαθέτουν ήδη τις νέες φανέλες οι οποίες θα υπάρχουν προς πώληση και στις μπουτίκ του τριφυλλιού στο Ολυμπιακό Στάδιο στο φιλικό της Κυριακής με την Τζένοα.

Πρώτη ανάρτηση 20/08/2010 18:30

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top