Ο Έντγκαρ Ντάβιντς επιστρέφει στα γήπεδα!

Του προσέφερε συμβόλαιο η Κρίσταλ Πάλας

Ο Έντγκαρ Ντάβιντς επιστρέφει στα γήπεδα!

Τι κι αν είναι 37 ετών και έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση; Ο Έντγκαρ Ντάβιντς, ένας από τους καλύτερους μέσους που ανέδειξε το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τη δεκα��τία του ’90 και τις αρχές του ’00, είναι έτοιμος να φορέσει και πάλι ποδοσφαιρικά παπούτσια και να οργώσει τα γήπεδα!

Ο προπονητής της αγγλικής Κρίσταλ Πάλας, η οποία αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας (δηλαδή τη «δική» μας Β’ Εθνική), διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Ντάβιντς και πρότεινε στην ομάδα να του προσφέρει μονοετές συμβόλαιο. Το «πίτμπουλ» -όπως ήταν το παρατσούκλι του Ολλανδού μέσου- σκέφτεται πολύ σοβαρά (και μάλλον το έχει ήδη αποφασίσει) να επιστρέψει στην ενεργό δράση μιας και ποτέ δεν έκρυψε ούτε ότι του λείπει το ποδόσφαιρο αλλά και ούτε ότι λατρεύει την αγγλική πρωτεύουσα (και έδρα της Κρίσταλ Πάλας).

Βέβαια, μπορεί να προτάθηκε από τον προπονητή της ομάδας η απόκτηση του Ντάβιντς αλλά μη νομίζετε ότι θα προσφέρουν κανένα παχυλό συμβόλαιο μόνο και μόνο επειδήκάποτε ήταν εκ των κορυφαίων μέσων της ηπείρου. Η Κρίσταλ Πάλας θα αμείβει το «πίτμπουλ» αναλόγως με τις συμμετοχές που θα κάνει ο ίδιος με την ομάδα. Οπότε, θα πρέπει να την ιδρώσει τη φανέλα αν θέλει να πληρωθεί…


Ο Ντάβιντς, ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2008, έχει κάνει μεγάλη καριέρα σε Άγιαξ, Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα, Ίντερ και Τότεναμ κατακτώντας αρκετά πρωταθλήματα και κύπελλα ενώέχει κατακτήσει και ένα Τσάμπιονς Λιγκ το 1995 με τη φανέλα του «Αίαντα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top