Σχορτσιανίτης: «Μακάμπι και Ολυμπιακός είναι το ίδιο»

Εγκωμιαστικά σχόλια του Μπλατ για τον «Σόφο»

Σχορτσιανίτης: «Μακάμπι και Ολυμπιακός είναι το ίδιο»

Ομάδες ίδιου επιπέδου και με ίδιους στόχους χαρακτήρισε τη Μακάμπι και τον Ολυμπιακό ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης κάνοντας μια μικρή αποτίμηση των (λίγων) εμπειριών του στη νέα του ομάδα.


«Είμαι απασχολημένος από τη μέρα που έφτασα στο Ισραήλ, κυρίως λόγω προπονήσεων. Δουλεύουμε πολύ σκληρά με τον Ντέιβιντ Μπλατ. Χαίρομαι που ο προπονητής μου πιστεύει ότι είμαι σε καλή κατάσταση. Προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο και να επικεντρωθώ στο να εκτελώ τις οδηγίες που μου δίνει» δήλωσε ο «Big Sofo».


Ο Σχορτσιανίτης, στη συνέχεια, υποστήριξε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος από την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ: «Είναι διαφορετικά εδώ σε σχέση με την Ελλάδα, αλλά ο Ολυμπιακός είχε το ίδιο επίπεδο και τις ίδιες φιλοδοξίες, οπότε πιστεύω ότι ταιριάζω εδώ. Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και οι πρώτες μου μέρες ήταν πολύ καλές».


Και ο προπονητής της Mακάμπι Τελ Αβίβ, Ντέιβιντ Μπλατ, όμως, είχε να πει καλά λόγια για τη μέχρι τώρα του Σχορτσιανίτη: «Ο “Σόφο” είναι εξαιρετικός στις πρώτες του μέρες εδώ. Δουλεύει πολύ σκληρά στις προπονήσεις και η συμπ��ριφορά του είναι άριστη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top