Κούπερ: «Κάναμε πολύ μεγάλη εμφάνιση»

Σηφάκης: «Ο Άρης ήταν η μεγάλη ομάδα στο γήπεδο»

Κούπερ: «Κάναμε πολύ μεγάλη εμφάνιση»

Χαρμολύπη επικρατεί στις τάξεις του Άρη μετά το χθεσινό αποτέλεσμα και -κυρίως- τον τρόπο που αυτό ήρθε.


Ο Άρης έπαιξε χωρίς να φοβηθεί τον αντίπαλο και κυνήγησε τη νίκη αλλά κατέληξε να χάσει μέχρι και την ισοπαλία καθώς δέχθηκε ένα τυχερό (για τη Λεβερκούζεν) γκολ από… σπόντα στο 90ο λεπτό.


Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, προπονητής των «κιτρίνων», αναγνώρισε την προσπάθεια των παικτών, τους έδωσε συγχαρητήρια αλλά δε μπορούσε αν κρύψει την απογοήτευσή του: «Ήταν ένα περίπλοκο παιχνίδι καθώς χάσαμε αρκετές ευκαιρίεςεχθήκαμε γκολ σε σημείο που δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε, καθώς ήταν στα τελευταία λεπτά.Φεύγουμε, λοιπόν, πολύ στεναχωρημένοι από τη Γερμανία και χωρίς κανένα έπαθλο, παρόλο που το αξίζαμε. Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση και αυτή γίνεται ακόμη σπουδαιότερη, αναλογικά με τον αντίπαλο που έχεις να αντιμετωπίσεις. Το μόνο που έλειπε για να είναι η ομάδα τέλεια, ήταν να μετατρέψει κάποιες από τις ευκαιρίες της σε γκολ».


Σηφάκης: «Ο Άρης ήταν η μεγάλη ομάδα στο γήπεδο»


Στην ανωτερότητα του Άρη στον αγωνιστικό χώρο στάθηκε ο πορτιέρο της ομάδας της Θεσσαλονίκης εκθειάζοντας τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα απέναντι σε μια πιο δυνατή και εύρωστη ομάδα: «Ήταν μία περίεργη βραδιά για μας. Είμαστε και χαρούμενοι και στεναχωρημένοι. Υπάρχει αρκετή πίκρα. Η μεγάλη ομάδα σήμερα ήταν ο Άρης. Νιώθω περήφανος για όλους. Αν και χάσαμε, βγήκα από το γήπεδο με το κεφάλι ψηλά και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, παρά το ότι δεν ήρθε η νίκη και οι τρεις βαθμούς».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top