Αδιάφορο το φιλικό, κόλλησαν στο «μηδέν» Ελλάδα και Πολωνία

Τιμήθηκε εις διπλούν ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ

Αδιάφορο το φιλικό, κόλλησαν στο «μηδέν» Ελλάδα και Πολωνία
Μάλλον οι τιμές στον Μίχαλ Ζεβλάκοφ θα είναι το μόνο που θα θυμόνται οι φίλαθλοι μετά από μερικές ημέρες από αυτόν τον φιλικό αγώνα.

Η Εθνική Ελλάδας κινήθηκε στη μετριότητα που είχε δείξει και απέναντι στη Μάλτα με τον Φερνάντο Σάντος να μη δείχνει να ενδιαφέρεται για το θέαμα και να κάνει πειραματισμούς.

Οι φάσεις ήταν λίγες όπως και ο κόσμος και η κορυφαία ευκαιρία της Εθνικής έγινε στο... 93’ (!) όταν ο Βύντρα δεν μπόρεσε αν και ακάλυπτος να σκοράρει από κοντά.

Τιμήθηκε εις διπλούν ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ

Εις διπλούν τιμήθηκε ο 35χρονος Πολωνός μπακ, Μίχαλ Ζεβλάκοφ, πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την αντίστοιχη της Πολωνίας.

Ο Πολωνός ποδοσφαιριστής τιμήθηκε πρώτα από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πολωνίας για την προσφορά του στην Εθνική ομάδα της χώρας του ενώ στη συνέχεια τιμήθηκε και από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, για την προσφορά του στους ερυθρόλευκους στους οποίους αγωνίστηκε για 4 χρόνια.

«Πέρασα πολύ όμορφες στιγμές σε αυτό το γήπεδο» τόνισε ο ίδιος συμπληρώνοντας ότι ευχαριστεί τους πάντες για την αγάπη που του έχουν δείξει.

Δείτε τη βράβευση του Πολωνού αμυντικού όπως μεταδόθηκε από το Mega που κάλυψε τον αγώνα...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top