Σάντος: «Όποιος φοβάται… ας πάρει σκύλο»

Ανακοίνωσε την αποστολή για Μάλτα και Πολωνία

Σάντος: «Όποιος φοβάται… ας πάρει σκύλο»
«Όποιος φοβάται ας πάρει σκύλο», δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, όπου και ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν την αποστολή της Εθνικής για τον αγώνα με τη Μάλτα και το φιλικό με την Πολωνία.

Ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας απάντησε με αυτή την εμφατική φράση σε ερώτηση σχετικά με το αν τον φοβίζει η πιθανότητα τα όσα έγιναν στο ντέρμπι να δημιουργήσουν μια περίεργη κατάσταση στην Εθνική ομάδα: «Όποιος φοβάται ας πάρει σκύλο! Εγώ δεν φοβάμαι δεν με αγγίζει το συγκεκριμένο θέμα. Στην Ελλάδα ασχολούμαστε με όλα τα τριγύρω και όχι με το ποδόσφαιρο αυτό καθ’ αυτό. Εγώ είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνω και είμαι 100% σίγουρος για την υπευθυνότητα επαγγελματισμό των παικτών μου. Πάνω από όλους είναι η πατρίδα».

Ο εκλέκτορας της Εθνικής στη συνέχεια τόνισε ότι το παιχνίδι με τη Μάλτα θα είναι δύσκολο και πρέπει να αποδείξει η Εθνική ότι είναι φαβορί μέσα στο γήπεδο, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα με το προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά: «Πρέπει να γίνει κάτι με το πρόβλημα που υπάρχει με τον Αγιο Κοσμά. Δεν μπορεί η Εθνική να κάνει από εδώ και από εκεί προπονήσεις. Εγώ έχω χτυπήσει το καμπανάκι του κινδύνου».

Σε σχέση με τις προηγούμενες κλήσεις, εκτός έμειναν οι τραυματίες Νίκος Σπυρόπουλος και Γρηγόρης Μάκος ενώ επέστρεψε και ο Κώστας Χαλκιάς. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Μήτρογλου ενώ νέο πρόσωπο είναι ο Παναγιώτης Λαγός.

Περαστικά σε Αμπιντάλ από Εθνική μέσω Καραγκούνη

Το θέμα της περιπέτειας του Αμπιντάλ έχει συγκινήσει όλη την υφήλιο και φυσικά δε θα γινόταν να μείνει απαρατήρητο από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Εκπροσωπώντας όλη την Εθνική, ο Γιώργος καραγκούνης έστειλε γράμμα στον Γάλλο αμυντικό ευχόμενος ταχεία ανάρρωση.

Η αποστολή της Εθνικής

Αναλ��τικά η αποστολή της Εθνικής:

Τερματοφύλακες

Αλέξανδρος Τζόρβας (Παναθηναϊκός), Κώστας Χαλκιάς (ΠΑΟΚ)

Αμυντικοί

Λουκάς Βύντρα (Παναθηναϊκός), Βασίλης Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Γιώργος Τζαβέλλας (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Βαγγέλης Μόρας (Μπολόνια), Αβραάμ Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Μίλαν)

Μέσοι

Κώστας Κατσουράνης (Παναθηναϊκός), Γιώργος Καραγκούνης (Παναθηναϊκός), Παναγιώτης Κονέ (Μπρέσια), Παντελής Καφές (ΑΕΚ), Παναγιώτης Λαγός (ΑΕΚ), Σωτήρης Νίνης (Παναθηναϊκός), Γιάννης Φετφατζίδης (Ολυμπιακός)

Επιθετικοί

Γιώργος Σαμαράς (Σέλτικ), Κώστας Μήτρογλου (Πανιώνιος), Νίκος Λυμπερόπουλος (ΑΕΚ), Δημήτρης Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ)
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top