Αντετοκούνμπο για Ιακωβίδη: Αυτά τα βάρη δεν πρέπει να τα σηκώνει μόνος του

Στηρίζουν Ιακωβίδη τα αδέρφια Αντετοκούνμπο

Λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής (01/08), ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, που στέφθηκαν πρωταθλητές ΝΒΑ, έφτασαν στην Ελλάδα.

Στην Αθήνα οι Αντετοκούνμπο: Θα πάμε τα τρόπαια σε Ζωγράφου και Σεπόλια

Μαζί τους προσγειώθηκε στην Αθήνα και η μητέρα τους Βερόνικα, ενώ ο μόνος που απουσίαζε από την οικογένεια ήταν ο Άλεξ Αντετοκούνμπο, καθώς παρέμεινε στις ΗΠΑ για να συμμετάσχει στο Summer League του ΝΒΑ με τους Σακραμέντο Κινγκς.

O Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έφτασαν στην Αθήνα μαζί με τη μητέρα τους Βερόνικα

O Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έφτασαν στην Αθήνα μαζί με τη μητέρα τους Βερόνικα/ φωτογραφία NDP

Τα δύο αδέρφια μιλώντας στους δημοσιογράφους μεταξύ άλλων ρωτήθηκαν για τον Θοδωρή Ιακωβίδη, μετά τις χθεσινές δηλώσεις του από το Τόκιο για τις δύσκολες οικονομικά ημέρες που έχει περάσει και περνά.

Στο πλευρό του Θοδωρή Ιακωβίδη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Νέα κατάθεση ψυχής από Ιακωβίδη: Δεν είχα βενζίνη, πήγαινα με τα πόδια

Oι δηλώσεις του  Γιάννη Αντετοκούνμπο  για τον Θοδωρή Ιακωβίδη

Oι δηλώσεις του  Γιάννη Αντετοκούνμπο  για τον Θοδωρή Ιακωβίδη/ φωτογραφία NDP

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δηλώνοντας: «Είναι βαρύ όλο αυτό που περνάς όταν είσαι αθλητής, δεν το πολυσυζητούν οι αθλητές γιατί αν το κάνουν θα λένε "παίρνεις τόσα εκατομμύρια, σκάσε και παίξε". Είναι δύσκολο, όμως. Είναι πάρα πολύ βαρύ όλο αυτό. Εγώ χάρηκα που βγήκε κι έκλαψε, είπε πώς ένιωθε. Κι εγώ... υπάρχουν πάρα πολλά βράδια που δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω. Έχω ανθρώπους δίπλα μου που μου λένε διάφορα και μου δίνουν κίνητρο. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι γι αυτόν. Αυτά τα βάρη δεν πρέπει να τα σηκώνει μόνος του. Τους ανθρώπους πρέπει να τους "χτίζεις", όχι να τους γκρεμίζεις. Αυτό ισχύει και για τον Καλαϊτζάκη, που έγινε ντραφτ. Πρέπει να τον περιβάλλουμε με αγάπη».


Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο τόνισε από την πλευρά του για τον Θοδωρή Ιακωβίδη: «Θέλω να πω ένα τεράστιο συγγνώμη στον Θοδωρή, όχι από εμάς, αλλά από όλους. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Θοδωρή και τον επόμενο Θοδωρή να τα σηκώσει μόνος του. Τόσο ως οικογένεια όσο και ως άτομα, είμαστε μαζί του».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top