Επιμνημόσυνη δέηση για τον Αντεφέμι

Κλίμα συγκίνησης στα Πηγάδια της Ξάνθης

Επιμνημόσυνη δέηση για τον Αντεφέμι

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, ιδιαίτερα φορτισμένο, οι άνθρωποι της Ξάνθη αποχαιρέτησαν με το δικό τους τρόπο τον Ολουμπάγιο Αντεφέμι που έχασε τη ζωή του το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας σε τροχαίο. Στο μνημόσυνο που έγινε το απόγευμα της Τρίτης στα Πηγάδια, καθώς αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντεφέμι ήταν Χριστιανός Ορθόδοξος, οι συμπαίκτες του 26χρονου νιγηριανού που έφυγε πρόωρα από το ζωή, η διοίκηση και οι φίλαθλοι είπαν το δικό τους αντίο.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο ιδιοκτήτης της ομάδας Χρήστος Πανόπουλος, ιδιαίτερα συγκλονισμένος. Μάλιστα, με δυσκολία έμεινε μέχρι το τέλος. Όπως αναφέρει το xanthipress, όλοι συμπαίκτες του νιγηριανού και όλα τα τμήματα της ποδοσφαιρικής ομάδας ήταν εκεί, όπως επίσης αρκετοί φίλαθλοι κυρίως από τους XanthiFans αλλά και φίλαθλοι της γειτονικής Καβάλας που θέλησαν ανθρώπινα να αποτίσουν το δικό τους φόρο τιμής.

Οι φίλοι της ομάδας, που σχημάτισαν με κεριά το "ade 13" που ήταν το χαϊδευτικό του, φώναξαν το σύνθημα "Άde ψυχάρα για πάντα ΑΟΞάρα" την ώρα που όλος ο κόσμος, συγκινημένος αφιέρωνε το τελευταίο χειροκρότημα στον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή. Μετά το τέλος της τελετής οι παριστάμενοι παίκτες, διοικούντες και φίλαθλοι άφησαν λουλούδια και αναμνηστικά της ομάδας, στο σημείο όπου είχε τοποθετηθεί η φανέλα του.

Δείτε το βίντεο από το xanthipress…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top