Έτοιμοι για τη μάχη των τελικών Ολυμπιακός και ΠΑΟ

Ευχές από όλους για αγώνες δίχως επεισόδια

Έτοιμοι για τη μάχη των τελικών Ολυμπιακός και ΠΑΟ
Με την ευχή να γίνουν τελικοί με θέαμα αλλά χωρίς επεισόδια έφυγαν από τη σημερινή συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι των 4 ομάδων των τελικών της Α1.

Μετά από έναν σύντομο μήνυμα του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Βασίλη Οικονομίδη, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τόνισε ότι θα πρέπει να δημιουργηθεί μία λίγκα δυνατή, «για να είναι και η εθνική ομάδα δυνατή», και να μην «κρατούν» το πρωτάθλημα δύο ομάδες. Όσον αφορά τους τελικούς της Α1, ο «Ντούντα» τόνσιε ότι οι φετινές νίκες επί του «τριφυλλιού» δε σημαίνουν απολύτως τίποτα.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, παίρνοντας το λόγο συμφώνησε με τον κουμ��άρο του Ίβκοβιτς πως θα ήταν ευχής έργον να υπήρχαν και άλλες δυνατές ομάδες υψηλού επιπέδου στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στη συνέχεια τόνισε ότι θα είναι μία σειρά από δύσκολους αγώνες και εκτίμησε ότι το πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ θα είναι και το πιο σημαντικό.

Στον «εμφύλιο της Θεσσαλονίκης» στάθηκαν, εξάλλου, οι τεχνικοί ΠΑΟΚ και Άρη, Σούλης Μαρκόπουλος και Λευτέρης Σούμποτιτς. Οι δύο τεχνικοί τόνισαν ότι -κατά την εκτίμησή τους- θα γίνουν καλοί αγώνες και εξέφρασαν την ελπίδα να μη σημειωθούν επεισόδια.

Σε ερώτηση για πρόβλεψη για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, οι δύο τεχνικοί τόνισαν ότι είναι ομάδες με μεγάλη εμπειρία και οι προβλέψεις είναι δύσκολες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top