Νέα δωρεά Τζόκοβιτς σε νοσοκομείο της Σερβίας!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο τενίστας έβαλε το χέρι στην τσέπη

Σε κίνηση γενναιοδωρίας, με διάθεση εξιλέωσης προχώρησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος δώρισε το ποσό των πέντε εκατομμυρίων δηναρίων (περίπου 43.000 ευρώ) στη Σερβία για να βοηθήσει στη μάχη κατά του covid-19. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο συνδράμει οικονομικά την πατρίδα του στην εποχή του κορωνοϊού, καθώς πρόσφατα είχε προχωρήσει σε δωρεά ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Νόβακ Τζόκοβιτς: Απολογία και δημόσια συγνώμη

Η κριτική που ασκήθηκε στον Σέρβο σούπερ σταρ όταν βρέθηκε θετικός στον ιό, ενώ είχε μόλις διοργανώσει το τουρνουά τένις της Αδριατικής, αμαύρωσε το προφίλ του. Τα χρήματα θα διατεθούν στον Δήμο Νόβι Παζάρ, ο οποίος αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα με την πανδημία, ώστε να αγοραστεί ο απαραίτητος ιατρικός εξοπλισμός και να αποφευχθούν οι εικόνες με τα γεμάτα νοσοκομεία.

Τένις: «Καρφιά» Μάρεϊ για Τζόκοβιτς

"Είναι σημαντική βοήθεια, η μεγαλύτερη που έχει δεχθεί το Νόβι Παζάρ. Εκ μέρους όλων των πολιτών του Νόβι Παζάρ και του υγειονομικού προσωπικού θα ήθελα να ευχαριστήσω το ίδρυμα Νόβακ Τζόκοβιτς για την προσφορά» είπε ο Διευθυντής του νοσοκομείου Ερβιν Κόροβιτς.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top