Βάζει... «πρώτη» και ξεκινά το Ακρόπολις

Όλα τα βλέμματα στον Έλληνα οδηγό, Λ. Αθανασούλα

Βάζει... «πρώτη» και ξεκινά το Ακρόπολις
Οι κορυφαίοι οδηγοί του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι βρίσκονται ήδη στα μπάκετ των αγωνιστικών τους αυτοκινήτων. Το Ράλι Ακρόπολις βάζει σήμερα… «πρώτη» και πατάει γκάζι δίνοντας εκκίνηση στον ιστορικό αγώνα, το «Ράλι των Θεών», που θα διεξαχθεί το τριήμερο 17-19 Ιουνίου.

Στο φετινό Ράλι Ακρόπολις έχουν δηλωθεί 42 αυτοκίνητα. Μεταξύ αυτών, και ο «δικός» μας, ο κορυφαίος Έλληνας οδηγός Λάμπρος Αθανασούλας, ο οποίος ετοιμάζεται με το Fiesta WRC να κάνει περήφανους τους Έλληνες, οι οποίοι τον στήριξαν έμπρακτα στην προσπάθεια του για συμμετοχή και εν συνεχεία για διάκριση στον Ράλι Ακρόπολις.

«Ο αγώνας είναι λίγο σκληρός. Η ΕΔ3 (Ελευθεροχώρι) περιλαμβάνει ορισμένα πολύ κακά κομμάτια. Η ΕΔ6 είναι σκληρή σε ορισμένα σημεία και χρειάζεται προσοχή γενικά» τόνισε ο ίδιος ο Έλληνας οδηγός μετά την πρώτη μέρα αναγνωρίσεων την περασμένη Τρίτη.

Στόχος του; Όσο το δυνατόν υψηλότερα στην κατάταξη. Σε κάθε περίπτωση μέσα στη δεκάδα, όπως τονίζει και ο ίδιος: «Αυτό που θέλουμε πάνω απ' όλα είναι να τερματίσουμε χωρίς προβλήματα, ιδανικά σε μια θέση μέσα στην πρώτη δεκάδα». Το ταλέντο το έχει. Μαζί με αυτό, και τις ευχές όλων μας που διψάμε να δουμε έναν Έλληνα να διακρίνεται στον εθνικό μας αγώνα.

Καλή τύχη Λάμπρο…

Δείτε τον Έλληνα Οδηγό στις χθεσινές δηλώσεις του την ώρα που κάνει τις αναγνωριστικές δοκιμές με το αγωνιστικό Fiesta από το perahora.gr…


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top