Ο Μανωλάς προκαλεί τον Ρονάλντο!

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου

Ο Kώστας Μανωλάς αντιμέτωπος με την Ρεάλ Μαδρίτης

 "Στο γήπεδο θα δούμε ποιος είναι πιο γρήγορος, είμαι έτοιμος να αποδεχτώ την πρόκληση", με αυτή τη φράση απάντησε ο Κώστας Μανωλάς σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν είναι πιο γρήγορος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Ρόμα ξεκίνησε προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο Κώστας Μανωλάς κλήθηκε να σχολιάσει μεταξύ άλλων τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους. Όταν ρωτήθηκε αν... ανησυχεί με την απόκτησή του από τη "βέκια σινιόρα" απάντησε: "Το γήπεδο θα δείξει ποιος είναι ο πιο δυνατός. Είναι πολύ δυνατή η Γιουβέντους,  αλλά θα πρέπει να φανεί αυτό στο γήπεδο. Πρέπει να τα δώσουμε όλα".

Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι ρώτησαν τον διεθνή στόπερ τι το διαφορετικό έχει από τους άλλους ο νέος μεγάλος σταρ της Γιουβέντους και της Serie A και εκείνος ανέφερε: "Είναι ανάμεσα στους καλύτερους στον κόσμο, μαζί με τον Μέσι. Έχει βάλει πάνω από 100 γκολ στο Champions League, αλλά δεν πρέπει να φοβόμαστε κανέναν".

 

Για το μέλλον του σημείωσε: "Είμαι χαρούμενος στη Ρώμη. Θέλω να μείνω εδώ και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top