Διακοπές στη Μύκονο για Πετρούνια-Μιλλούση!Πότε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

Ο έρωτας καλά κρατεί

Διακοπές στη Μύκονο για Πετρούνια-Μιλλούση!Πότε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;
Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η σύντροφός του, Βασιλική Μιλλούση περνούν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στη Μύκονο.

p3.jpg
Όπως σας έχουμε ενημερώσει από το star.gr, o χρυσός Ολυμπιονίκης των κρίκων ταξίδεψε μέχρι το Νησί των Ανέμων, προκειμένου να ξεκουραστεί μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Μάλιστα, ο «Άρχοντας των δαχτυλιδιών» ενημέρωνε για το πώς περνά στις διακοπές του, αναρτώντας διάφορες φωτογραφίες στα social media.

Βέβαια, πολλοί είναι εκείνοι αναρωτιούνται αν το ερωτευμένο ζευγάρι αποφασίσει να ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το φιλικό περιβάλλον του Λευτέρη και της Βασιλικής ξεκαθαρίζει στην Reallife, ότι χαίρονται κι απολαμβάνουν τον μεγάλο έρωτά τους, αλλά ότι δεν υπάρχει, τουλάχιστον για την ώρα, ανάλογο σχέδιο σ��ο μυαλό τους. Η προτεραιότητά τους είναι ο αθλητισμός, οι επιδιώξει και οι στόχοι που βάζουν.
p22.jpg
p1.jpg

«Κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα. Θέλω να επαναλάβω αυτές τις επιτυχίες. Θέλω να δώσω στον κόσμο να καταλάβει ότι καλώς με στηρίζει. Έχω μεγάλα σχέδια», λέει ο Ολυμπιονίκης. Ομοίως σκέφτεται και η Βασιλική, που προπονείται σκληρά για τους δικούς της στόχους.


Ωστόσο, σε παλαιότερες συνεντεύξεις του ο Λευτέρης έχει δηλώσει: «Ναι θέλω να φτιάξω την δική μου οικογένεια, αλλά όχι άμεσα. Έχω κάποια χρόνια ακόμα μπροστά μου, για να κάνω αυτό που ξέρω καλά, κάτι που απαιτεί θυσίες».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top