Μόνο στο STAR: Πικραμένος γύρισε ο Φιλιππίδης από το Ρίο-Μίλησε για τα προβλήματα που συνάντησε

Έβδομος στον τελικό του επί κοντώ-Ξεκινά προετοιμασία για νέα δοκιμασία

​Επέστρεψε στην Ελλάδα ο πρωταθλητής Κώστας Φιλιππίδης. Η έβδομη θέση που κατέλαβε στο επί κοντώ του άφησε μια πικρία, αλλά δεν το βάζει κάτω.

Ο νεαρός αθλητής μίλησε στο STAR και στον Νίκο Τσιλιπουνιδάκη για τις συνθήκες στο Ρίο, αλλά και τους λόγους που τον εμπόδισαν να κερδίσει ένα μετάλλιο.

Ο Φιλιππίδης πέταξε στα 5,50μ αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει ένα μετάλλιο που τόσο πολύ ήθελε. Τα προβλήματα τον αποσυντόνισαν.

«Βρήκαμε δύσκολες συνθήκες! Η βροχή ήταν πολύ έντονη, αναγκάστηκα να σταματήσω τον αγώνα για πάνω από μια ώρα και όλα αυτά δεν με άφησαν να πάω έτσι όπ��ς θα ήθελα, αν και βρισκόμουν σε πολύ καλή κατάσταση», είπε ο ίδιος

Ήταν ένας συγκλονιστικός τελικός και οι εμπειρίες που αποκόμισε θα τον βοηθήσουν στην συνέχεια, όπως είπε.

Αν και στενοχωρήθηκε αρκετά ο γνωστός αθλητής, έχει πίστη στον εαυτό του και ξεκινά από αύριο κιόλας προπονήσεις για το επόμενο διεθνές μίτινγκ.

Πολλά ακούστηκαν για τις συνθήκες που επικρατούσαν στο Ολυμπιακό Χωριό. Οι αθλητές της Αυστραλίας ήταν οι πρώτοι που αντέδρασαν. Οι εικόνες από τα δωμάτια και οι καταγγελίες σόκαραν, αλλά όπως υποστηρίζει ο Έλληνας Πρωταθλητής ήταν υπερβολικά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

«Ελλείψεις και προβλήματα υπάρχουν παντού. Ακούστηκαν διάφορα, πολλά από τα οποία ήταν υπερβολικά. Οι συνθήκες δεν ήταν άψογες, πάντως οι αγώνες έγιναν», δήλωσε ο Φιλιππίδης.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Δείτε επίσης:

Δεν τα κατάφερε ο Φιλιππίδης! Έβδομος στον τελικό του επί κοντώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top