Παρουσιάστηκε από τους Sacramento Kings ο Παπαγιάννης

''Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα", είπε ο «PapaG»

Παρουσιάστηκε από τους Sacramento Kings ο Παπαγιάννης

Για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα έκανε λόγο ο Γιώργος Παπαγιάννης στην επίσημη παρουσίαση του από τη νέα του ομάδα τους Sacramento Kings, οι οποίοι τον επέλεξαν στο Νο13 του φετινού ντραφτ, θέση που αποτελεί το υψηλότερο pick στην ιστορία του ελληνικού μπάσ��ετ.

Παράλληλα, ο «PapaG» έλυσε το... γλωσσοδέτη του ονόματος του στους Αμερικανούς εκπροσώπους του Τύπου, προτρέποντας τους να τον φωνάζουν... George.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ στο Σακραμένο. Είναι εξαιρετικό αυτό για εμένα. Η πρώτη φανέλα που είχα από το ΝΒΑ ήταν των Κινγκς. Είναι ένα όνειρό μου που γίνεται πραγματικότητα. Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ», είπε αρχικά ο 19χρονος σέντερ δίπλα στα νέα αποκτήματα των «βασιλιάδων», στον τζένεραλ Μάνατζερ του Σακραμέντο, Βλάντε Ντίβατς, και τον προπονητή, Ντέιβ Γέργκερ.

«Το όνομά μου είναι Γιώργος Παπαγιάννης. Μπορείτε να με λέτε George αν είναι πιο εύκολο. Έπαιζα στον Παναθηναϊκό, που είναι έξι φορές πρωταθλητής Ευρώπης. Το ΝΒΑ είναι κάτι διαφορετικό. Ήθελα πολύ να παίξω εδώ. Θα είναι μια διαφορετική εμπειρία. Ζούσα στις ΗΠΑ όταν ήμουν 16 ετών, έπαιζα μπάσκετ. Θα έρθει και η οικογένειά μου στο Σακραμέντο, ο αδελφός μου θα παίξει μπάσκετ και θα σπουδάσει εδώ. Θέλουμε πρώτα να βρούμε το σπίτι και μετά θα δούμε που θα παίξει μπάσκετ ο αδελφός μου».

Διαβάστε επίσης:


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top