ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΟΜΒΑ:Δεν φαντάζεστε ποιοι πασίγνωστοι ποδοσφαιριστές εμπλέκονται σε υπόθεση βιασμού

Συγκλονίζεται όλη η Ισπανία από τις αποκαλύψεις-Κατηγορείται επίσης ο Ίκερ Μουνιαϊν και ο Ίσκο

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΟΜΒΑ:Δεν φαντάζεστε ποιοι πασίγνωστοι ποδοσφαιριστές εμπλέκονται σε υπόθεση βιασμού
Η είδηση ότι ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Νταβίντ Ντε Χέα και ο μεσοεπιθετικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο Ίκερ Μουνιαϊν εμπλέκονται σε υπόθεση βιασμού έσκασε σαν «βόμβα» στην Ισπανία, λίγο πριν την έναρξη του Euro 2016. Επίσης, εξετάζεται η συμμετοχή στην υπόθεση και του μεσοεπιθετικού της Ρεάλ Ίσκο.

Την σοκαριστική αποκάλυψη έφερε στο «φως» της δημοσιότητας η εφημερίδα «El Diario», όπου οι τρεις αθλητές εμπλέκονται σε σκάνδαλο σεξουαλικής εκμετάλλευσης, βιασμών, παιδικής πορνογραφίας και εξώθησης στην πορνεία, το οποίο είχε αρχίσει το 2005.

degeascandal.jpg

Τα ονόματα των δύο διεθνών ποδοσφαιριστών έδωσε μάρτυρας που βρίσκεται από τον περασμένο Απρίλιο στη φυλακή για την εν λόγω υπόθεση, ενώ τη μαρτυρία αυτή έρχονται να «ενισχύσει» κατάθεση νεαρής που ισχυρίζεται ότι προ τριετίας κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τους δύο ποδοσφαιριστές σε ξενοδοχείο της Μαδρίτης.

Iker_Muniain_(15961406985).jpg
(Ίκερ Μουνιαϊν)


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Νταβίντ Ντε Χέα είχε ρόλο μεσάζοντα ερχόμενος σε επαφή πρώτα με τον ίδιο τον Ισπανό ατζέντη και μετά με την ίδια, η οποία απειλήθηκε για να έρθει σε ερωτική συνεύρεση με τον Μουνιαΐν και έναν ακόμη παίκτη της U-21, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Μαδρίτης. Ο ίδιος ο Ντε Χέα δεν ήταν παρών αλλά έκλεισε το ραντεβού, σύμφωνα με την κατάθεση της καταγγέλουσας, ενώ δεν ήξερε το όνομα του δεύτερου παίκτη.

ξμζηξσξξ.jpg
(Ίσκο)


Τόσο ο Δικαστής όσο και οι Αστυνομικές Αρχές δεν κατονόμασαν τον τερματοφύλακα της εθνικής ως μέλος κυκλώματος μαστροπών, αλλά χαρακτήρισαν ιδιαίτερα αξιόπιστη την κατάθεση. Μάλιστα στην αναφορά η Αστυνομία αποκλείει το κίνητρο του εκβιασμού από την πλευρά της καταγγέλλουσας (με χρηματικό κίνητρο), ενώ περιλαμβάνει και μηνύματα από το Whats Up των δύο ποδοσφαιριστών.

deGeascandal3.jpg
Μάλιστα σε αυτά ο Ντε Χέα φέρεται να ρωτά την κοπέλα αν θα ήθελε να κλείσει ραντεβού και με 5 παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μαζί με εκείνον. Επίσης υπάρχει και μία 17χρονη η οποία σύμφωνα με την μαρτυρία της βιάστηκε από τον Ισπανό ατζέντη και έναν Ουκρανό συνεργό του και υπό την επήρεια ναρκωτικών αναγκάστηκε να γυρίσει σεξουαλικό βίντεο και να βγάλει γυμνές φωτογραφίες, που ο ατζέντης ισχυρίστηκε ότι θα έστελνε στον Ντε Χέα για να κλείσει ραντεβού.

Η εφημερίδα επικοινώνησε με τον Ισπανό γκολκίπερ, που δεν έκανε κανένα σχόλιο, ��νώ ο μάνατζερ του Μουνιαΐν ισχυρίστηκε ότι ο πελάτης του δεν κλήθηκε ποτέ από τις Αρχές.

Τέλος, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε έδιωξε τον τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το προπονητικό κέντρο των «φούριας ρόχας» στη Γαλλία. Μάλιστα, ο 25χρονος προοριζόταν για βασικός κάτω από την εστία.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top