Σοκαριστικές πληροφορίες για τον Σουμάχερ: Ζυγίζει λιγότερο από 45 κιλά

Η υγεία του βελτιώνεται με αργούς ρυθμούς

Σοκαριστικές πληροφορίες για τον Σουμάχερ: Ζυγίζει λιγότερο από 45 κιλά
Τον δικό του «γολγοθά» ανεβαίνει τους τελευταίους 21 μήνες ο Μίκαελ Σουμάχερ μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στις 29 Δεκεμβρίου του 2013 κάνοντας σκι στις Γαλλικές Άλπεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναμεταδίδει το ιταλικό πρακτορείο «ANSA» επικαλούμενο δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Express», ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1, ζυγίζει λιγότερο από 45 κιλά και η υγεία του βελτιώνεται με πολύ αργούς ρυθμούς.

«Η όποια πρόοδος είναι οδυνηρά αργή και δεν διαφαίνεται κάποιο θαύμα στον ορίζοντα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο άνθρωπος που επικαλείται η εφημερίδα και προσθέτει πως «ακόμα δεν μπορεί να μιλήσει και να περπατήσει, ενώ έχει πολύ μικρή συναίσθηση του τι συμβαίνει γύρω του».

Εδώ και ένα χρόνο η ανάρρωσή του συνεχίζεται στη βίλα της οικογένειας, στο Gland της Ελβετίας. Εκεί, ο Σουμάχερ σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο που είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, έχοντας στο πλευρό του 24 ώρες το 24ωρο επτά μέρες την εβδομάδα μια ομάδα 15 κορυφαίων επαγγελματιών της οποίας ηγείται ο καθηγητής Richard Frackowiak, δίνει την δική του μάχη.

Σύμφωνα μάλιστα με έναν από τους θεράποντες ιατρούς του στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ «θα χρειαστούν τουλάχιστον τρία χρόνια για να δούμε κάποια βελτίωση».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top