Οπαδός χτύπησε γνωστό αθλητικογράφο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»!

Tι υποστηρίζει ο ίδιος – τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΤ

Οπαδός χτύπησε γνωστό αθλητικογράφο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»!

​Το ότι δέχθηκε επίθεση από οπαδό μεγάλης ΠΑΕ, το απόγευμα της Δευτέρας, στο αεροδρόμιο της Αθήνας, κατήγγειλε μέσω της ιστοσελίδας στην οποία εργάζεται ο αθλητικογράφος Θάνασης Ασπρούλιας. Το γεγονός καταδίκασε με ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).

Σύμφωνα με όσα έγραψε στην ιστοσελίδα sdna ο κ. Ασπρούλιας, χτυπήθηκε από οπαδούς του Ολυμπιακού, μπροστά στα μάτια ανθρώπων της ΠΑΕ, την ώρα που επέστρεφε από τη Λιλ όπου κάλυπτε το Ευρωμπάσκετ και αναχωρούσε η αποστολή της ομάδας του Πειραιά για την Ξάνθη. «Αμέσως μετά από μία ελαφριά σωματική επαφή, κάποιος ανεγκέφαλος έκρινε ότι το περιστατικό πρέπει να περιλάβει και βία, ρίχνοντας κλωτσιά στο πόδι του δημοσιογράφου, προκαλώντας πρήξιμο στον αστράγαλο και στο μετατάρσιο του», αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ ο δημοσιογράφος καλεί τον Εισαγγελά να επιληφθεί της κατάστασης και η νέα κυβέρνηση να εξετάσει σοβαρά την υπόθεση.

Την άμεση διερεύνηση και διαλεύκανση του περιστατικού από την Αστυνομία, καθώς υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρας, ζητά με ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΤ και καταλήγει: «πρόκειται για μία ακόμη επίθεση που στόχο έχει να πλήξει την ελευθεροτυπία και να προκαλέσει τον εκφοβισμό στους εκπροσώπους του Τύπου. Προειδοποιούμε όλους αυτούς τους ανεγκέφαλους ότι δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια, όπως δεν το έχουμε κάνει και κατά το παρελθόν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top