Η Μάντσεστερ «κλείδωσε» τον Ντε Χέα για τα επόμενα 4 χρόνια

«Ανυπομονώ να αφήσω πίσω μου ένα δύσκολο Καλοκαίρι»

Η Μάντσεστερ «κλείδωσε» τον Ντε Χέα για τα επόμενα 4 χρόνια
Ο Νταβίντ Ντε Χέα υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μία εβδομάδα μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Είμαι χαρούμενος που αρχίζω αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου στη Γιουνάιτεντ», τόνισε ο 24χρονος διεθνής με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου και συνέχισε: «Πάντα απολάμβανα να πα��ζω με αυτούς τους σπουδαίους παίκτες μπροστά στους φανταστικούς φιλάθλους μας. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας ξεχωριστός σύλλογος και το Ολντ Τράφορντ είναι ένα ιδανικό μέρος για μένα να συνεχίσω να εξελίσσω την καριέρα μου. Ανυπομονώ να αφήσω πίσω μου ένα δύσκολο καλοκαίρι και να επικεντρώσω την προσοχή μου στο να δουλέψω σκληρά για να βελτιωθώ και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να έχουν επιτυχίες».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Γιουνάιτεντ Λουίς Φαν Γκάαλ, ο οποίος άφησε τον Ντε Χέα εκτός αποστολής στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν και χρησιμοποιούσε κάτω από τα δοκάρια τον Αργεντινό Σέρχιο Ρομέρο, δήλωσε: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που ο Νταβίντ υπέγραψε ένα νέο συμβόλαιο. Είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα είναι μέρος της ομάδας για πολλά χρόνια ακόμη».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top