Έτοιμοι και για τέταρτη νίκη δηλώνουν οι διεθνείς μας

Τι είπαν Καϊμακόγλου, Ζήσης και Κουφός μετά την πρόκριση στους «16»

Έτοιμοι και για τέταρτη νίκη δηλώνουν οι διεθνείς μας

Αισιόδοξοι για νίκη επί τη Σλοβενίας, που θα «σφραγίσει» την πρωτιά στον όμιλο, εμφανίστηκαν οι διεθνείς μας μετά τον αγώνα με τη Γεωργία και την πρόκριση στους «16» του Ευρωμπάσκετ.

«Νομίζω ότι το σκαλοπάτι που κοιτάμε αυτή τη στιγμή είναι η Σλοβενία. Μην ξεχνάμε ότι οι Σλοβένοι θα παλέψουν για την πρώτη θέση. Για εμάς είναι σημαντικό να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, να τα δώσουμε όλα και να παλέψουμε για τη νίκη», είπε ο Κώστας Καϊμακόγλου.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Ζήσης ανέφερε: «αυτός ο αγώνας τελείωσε, πάμε για τον επόμενο, με τη Σλοβενία. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Λείπουν δύο πολύ σημαντικοί παίκτες, αλλά παίζουν πολύ επιθετικά στην άμυνα. Έχουν υψηλό κίνητρο απέναντί μας και θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους. Κρίνει πολλά ο αγώ��ας, αλλά τίποτα περισσότερο από την πρωτιά».

«Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε για να μειώσουμε τα νεκρά διαστήματα. Τώρα κοιτάμε τη Σλοβενία. Είναι μια σκληρή ομάδα, που παίζει δυνατά», επεσήμανε ο Κώστας Κουφός.

Ο κρίσιμος αγώνας της Εθνικής με τη Σλοβενία είναι αύριο, Τετάρτη (16:00) και το αποτέλεσμά του θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση στον γ΄ όμιλο, αλλά και το «διασταύρωμα» στη φάση των «16».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top