Στη Ζαλγκίρις Κάουνας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ίαν Βουγιούκας

Θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας

Στη Ζαλγκίρις Κάουνας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ίαν Βουγιούκας
Στη Λιθουανία με τη φανέλα της Ζαλγκίρις Κάουνας θα βρει η νέα αγωνιστική περίοδος τον Ίαν Βουγιούκα, με τον Έλληνα σέντερ να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον 3ο όμιλο της Euroleague.

O 30χρονος άσος θα συναντήσει στο Κάουνας τον -πρώην συμπαίκ��η του στους «πράσινους»- Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος τελεί πλέον καθήκοντα βοηθού προπονητή στον λιθουανικό σύλλογο.

«Το να είσαι μέλος ενός μπασκετικού κλαμπ όπως η Ζαλγκίρις, συνιστά τεράστια τιμή», είπε αρχικά ο Βουγιούκας για το νέο σταθμό της καριέρας του και συνέχισε: «Πρόκειται για μια από τις πιο γνωστές ομάδες στην Ευρώπη. Είμαι χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δόθηκε και ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες. Πλέον είμαι έτοιμος να αποδείξω ότι μπορώ να σταθώ στο πιο υψηλό επίπεδο. Θεωρώ ότι θα έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο και στην Euroleague. Μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα σε αυτή την διοργάνωση. Από την εμπειρία μου, μπορώ να πω ότι η ομάδα διαθέτει μια από τις καλύτερες έδρες στη διοργάνωση. Όταν ερχόμουν στο Κάουνας, οι αντίπαλοι είχαν πολύ δύσκολο έργο».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top