Θρήνος στη Βέροια: 18χρονος ποδοσφαιριστής «έσβησε» στην προπόνηση!

Ξεψύχησε στο γήπεδο – για ανακοπή μιλούν οι πρώτες πληροφορίες

Θρήνος στη Βέροια: 18χρονος ποδοσφαιριστής «έσβησε» στην προπόνηση!

Σπαραγμός στη Βέροια το απόγευμα της Τετάρτης: 18χρονος παίκτης της τοπικής ομάδας ξεψύχησε στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια της προπόνησης!

Ο πολλά υποσχόμενος τερματοφύλακας Στέλιος Μαρκούσης κατέρρευσε και έκανε τους πάντες να «παγώσουν». Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι άνθρωποι του συλλόγου έσπευσαν για τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο, οι προσπάθειές τους δεν είχαν αποτέλεσμα.

MAVRO PAE.jpg

Ασθενοφόρο μετέφερε τον 18χρονο, που καταγόταν από την Κατερίνη αλλά έμενε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά δεν τα κατάφεραν.

Ο θάνατος του άτυχου νέου, που οι πρώτες πληροφορίες αποδίδουν σε ανακοπή καρδιάς, σκόρπισε θλίψη, τόσο στη μακεδονική πόλη, όσο και στο ποδόσφαιρο. Mάλιστα, η σελίδα της ΠΑΕ Βέροια στο Facebook ντύθηκε στα μαύρα, ενώ ο ΠΑΟΚ εξέφρασε μέσω των social media τα συλλυπητήριά του.

παοκμαρκουσης.jpg

Ο Στέλιος προερχόνταν από την Κ20, αλλά τον τελευταίο καιρό συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας των ανδρών, καθώς το ταλέντο του ήταν μεγάλο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 18χρονος δεν είχε ιστορικό προβλήματος υγείας, ενώ είχε υποβληθεί και στις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις πριν αρχίσει τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top