Μποροβήλος: «Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό»

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την κλήρωση των ομίλων

Μποροβήλ��ς: «Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό»
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κλήρωση στη φάση των ομίλων του Europa League.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Εδώ δεν υπάρχουν μικρές και μεγάλες ομάδες. Ο Αστέρας τους σέβεται όλους, αλλά δεν φοβάται, ανεξάρτητα από το όνομα. Θα έχουμε ως παρακαταθήκη από την περσινή περίοδο, εκεί που μπουσουλήσαμε και θέλουμε φέτος να κάνουμε ακόμα ένα βήμα. Αυτός είναι ο στόχος του Αστέρα, κάθε χρόνο να είμαστε καλύτεροι. Πέρυσι μαζέψαμε εμπειρίες σε όλα τα επίπεδα, αγωνιστικά, διοικητικά, στην οργάνωση των αγώνων. Νιώθουμε πιο σοφοί, ώστε να ανταποκριθούμε και να εκπροσωπήσουμε επάξια το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στον κ. Βεργέτη θα ήθελα να πω, να συνεχίσει να δουλεύει όπως μέχρι τώρα. Ο Αστέρας είναι κυρίως δικό του έργο. Τον ευχαριστούμε».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο τεχνικός του αρκαδικού συγκροτήματος, Στάικος Βεργέτης, λέγοντας: «Ο όμιλος αποτελείται από ένα μεγαθήριο, τη Σάλκε, που αποτελεί παραδοσιακή δύναμη της Γερμανίας. Ο ΑΠΟΕΛ έκανε αλλαγή προπονητή και αυτό περιπλέκει τα πράγματα. Η Σπάρτα Πράγας είναι μια ομάδα που είναι συνεπής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για το φετινό παιχνίδι μας με τον ΑΠΟΕΛ, ήταν φιλικό. Δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top