ΦΩΤΟ: Ο Εσιέν ήρθε στην Αθήνα για να υπογράψει με τον Παναθηναϊκό

Δείτε τι είπε για τον Σισέ

 ΦΩΤΟ: Ο Εσιέν ήρθε στην  Αθήνα για να υπογράψει με τον Παναθηναϊκό

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας (01/06) ο Μίκαελ Εσιέν για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.

2304534.jpg

Ο Γκανέζος άσος έφτασε στη χώρα μας λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και αποθεώθηκε από περίπου 800 οπαδούς των Πρασίνων που τον περίμεναν για αρκετή ώρα, αφού υπήρξε καθυστέρηση στην άφιξή του με ιδιωτικό τζετ.

2304536.jpg
Σήμερα, Τρίτη (02/06) αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες ο Εσιέν εμφανίστηκε καλοντυμένος έχοντας ένα κασκόλ των Πρασίνων στον λαιμό του και έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στις κάμερες που τον περίμεναν: «Ήταν πολύ εύκολο να πω το ναι, ήξερα για τον Παναθηναϊκό, είχα και κάποιον φίλο ο οποίος έπαιζε εδώ πριν από χρόνια και με ενημέρωσε. Η απόφασή μου ήταν εύκολη. Είχα τη δυνατότητα να μιλήσω τηλεφωνικά με τον Σισέ, του είπα για τον Παναθηναϊκό και μου είπε τα καλύτερα λόγια».

2304541.jpg
Κλείνοντας πρόσθεσε: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένα σπουδαίο κλαμπ, θα παίξει ξανά στην Ευρώπη και εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για να επιστρέψει στις επιτυχίες».

2304544.jpg


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top