«Άρωμα» ΝΒΑ στα Σεπόλια: Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο σε ένα διαφορετικό παιχνίδι

Θαυμαστές και φίλοι έσπευσαν ν�� τους απολαύσουν

«Άρωμα» ΝΒΑ στα Σεπόλια: Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο σε ένα διαφορετικό παιχνίδι

Διαφορετικό ήταν το απόγευμα της Τρίτης (12/05) στο γήπεδο μπάσκετ του Τρίτωνα στα Σεπόλια.

Θαυμαστές του Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο ανταποκρίθηκαν στο διαδικτυακό κάλεσμα και έσπευσαν στο σημείο για να απολαύσουν τους αστέρες του ΝΒΑ.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και όλα τα παιδιά που ήρθαν στο γήπεδο για να μας δουν», ανέφερε μετά το «διπλό» και όχι «μόνο», όπως προοριζόταν, ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, και συνέχισε: «Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε κάθε χρόνο για να διασκεδάζουμε και εμείς οι ίδιοι με τους φίλους μας για να θυμηθούμε τα παιδιά. Πάντα μου λείπει η γειτονιά μου. Δύο ημέρες μετά πλέι οφ γύρισα εδώ με τους. Αυτό τα λέει όλα. Δεν ξέραμε αν θα φτάναμε ποτέ στο ΝΒΑ, αλλά ήταν το όνειρό μας και κάναμε κάθε μέρα προπόνηση για να φτάσουμε εκεί. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που έπαιξαν μαζί μας. Πολλά παιδιά που ήρθαν σήμερα εδώ τα ξέρω, έχουν μεγαλώσει και έχουν αλλάξει».

aaaantee.jpg

Από την πλευρά του ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, είπε: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε εδώ. Αγαπάμε τη γειτονιά που μεγαλώσαμε και μας αγαπάνε. Προσπαθήσαμε σήμερα να περάσουμε ωραία. Δεν περιμέναμε να έρθει τόσος κόσμος. Πιστεύαμε ότι θα είναι μόνο οι φίλοι μας. Είναι κάτι που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάθε χρόνο».


Δείτε το βίντεο...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top