Διαδικτυακή «επίθεση» του Γ. Τζαβέλλα στον A.Αναστασιάδη:«H Παναγιά και το ψέμα δεν πάνε μα��ί»

Δείτε την ανάρτηση του ποδοσφαιριστή στο Instagram

 Διαδικτυακή «επίθεση» του Γ. Τζαβέλλα στον A.Αναστασιάδη:«H Παναγιά και το ψέμα δεν πάνε μαζί»

Ο διεθνής αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος εδώ και μερικές εβδομάδες είναι υπό αγωνιστικό περιορισμό επιτέθηκε στον προπονητή της ομάδας, Άγγελο Αναστασιάδη μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στο Instagram.

αναστασιαδης.jpg

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ αναφέρει σχετικά: «Μπορώ να αντέξω να με βρίζουν να με φτύνουν και να διαρρέουν ψέματα όσοι αντίπαλοι θέλουν. Μπορεί να το κάνουν και μέλη της οικογένειας μου αφού όμως μάθουν την αλήθεια.

Κι εγώ πιστεύω στον Θεό αλλά θεωρώ πως την πίστη του την υπηρετείς μόνο με αλήθεια. Πέρασα ένα δύσκολο εξάμηνο, αλλά δεν μίλησα για να μην κάνω κακό στην ομάδα που μου φέρεται άψογα.

Παρ' ότι εξασφάλισα ειδική άδεια για να επισκεφτώ τον προσωπικό μου γιατρό (ενώπιον των συμπαικτών μου) και ενώ ενημέρωσα την επόμενη μέρα τον προπονητή ό,τι θα μπορέσω να συμμετέχω κανονικά στην αποστολή για το Καραϊσκάκης, προς έκπληξη μου ενημερώθηκα μέσα από
sites,ότι βρίσκομαι εκτός αποστολής.

Τις επόμενες μέρες κι ενώ ο προπονητής αναγνώρισε το λάθος του, και με διαβεβαίωσε πως θα το κάνει αυτό δημόσια ποτέ δεν το έκανε αυτό πειστικά.

Έπειτα, μετά το παιχνίδι της Τρίπολης μου ανακοίνωσε, πως επειδή είμαι εγώ ο φταίχτης της ήττας, δεν πρόκειται εγώ με αυτόν προπονητή να ξαναπαίξω και με έθεσε για μια ακόμη φορά εκτός ομάδας.

Εγώ μιλάω με το όνομά μου, μπροστά δεν βάζω τον "πλαϊνό μου" να διοχετεύει επανειλημμένα ψέματα στα μίντια. Εξ' άλλου η Παναγιά και το ψέμα δεν πάνε μαζί».

τζαβββ.jpg


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top