«Σφάζονται στη φανέλα» του Μήτρογλου- Θρίλερ στην Αγγλία για την απόκτηση του

Εκτός από τη Φούλαμ… τον διεκδικεί και η Γουέστ Χαμ!

«Σφάζονται στη φανέλα» του Μήτρογλου- Θρίλερ στην Αγγλία για την απόκτηση του

​Σε θρίλερ εξελίσσεται στην Αγγλία η μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου, την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, αφού η Γουέστ Χαμ μπαίνει "σφήνα" και διεκδικεί να αποκτήσει τον Έλληνα επιθετικό.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Φούλαμ έκανε τα αδύνατα δυνατά για να αποκτήσει τον 25χρονο φορ, ενώ ο «πιστολέρο» βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης στην Αγγλία. Ο επιθετικός πέρασε χθες τα ιατρικά τεστ και είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο, που θα γεμίσει τα ταμεία του Ολυμπιακού με 15 εκατ. ευρώ. Ο ίδιος θα έχει απολαβές 10 εκατ. ευρώ για τετραετές συμβόλαιο.

Όμως, τελευταία στιγμή, όπως μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα, η Γουέστ Χαμ φέρεται να μπήκε «σφήνα» και τους δύο αγγλικούς συλλόγους να δίνουν μάχη για το ποιος τελικά θα τον αποκτήσει. Η ομάδα του Σαμ Αλαρντάις φέρεται διατεθειμένη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, ίσως και ξεπερνώντας την προσφορά της Φούλαμ.

Ενδιαφέρον θα έχει σήμερα η μέρα με απρόβλεπτο φινάλε, αφού μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδος) ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top