Στις 18:00 κληρώνει και για την Ελλάδα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας!

Θα μεταδοθεί από την ΔΤ

Στις 18:00 κληρώνει και για την Ελλάδα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας!

Στις 18:00 το απόγευμα θα μεταδοθεί η κλήρωση του Μουντιάλ 2014 στη Δημόσια Τηλεόραση και η Εθνική Ελλάδας θα μάθει τους αντιπάλους της στη Βραζιλία!

Η εθνική τοποθετήθηκε στο 4ο γκρουπ.

Το 4ο γκρουπ περιλαμβάνει εννέα ευρωπαϊκές ομάδες, από τις οποίες μία θα μετατοπιστεί στο 2ο γκρουπ μετά από κλήρωση και θα πέσει υποχρεωτικά στον ίδιο όμιλο με μία λατινοαμερικάνικη από το 1ο γκρουπ (Βραζιλία, Αργεντινή, Κολομβία, Ουρουγουάη), ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο ταυτόχρονης παρουσίας τριών ευρωπαϊκών ομάδων.

Το 1ο γκρουπ είναι το μοναδικό που στελεχώθηκε με βάση αγωνιστικά κριτήρια καθώς το απαρτίζουν οι οκτώ πρώτες ομάδες της βαθμολογίας της FIFA. Με άλλα λόγια, η Ελλάδα πιθανότατα θα είναι στο 4ο γκρουπ που σημαίνει ότι αποφεύγει επτά ευρωπαϊκές ομάδες, εκτός κι αν μετατοπιστεί στο β', κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει στη φάση των ομίλων μία εκπρόσωπο της Νότιας Αμερικής, αλλά και μία Ευρωπαϊκή ομάδα από το 4ο γκρουπ.

Τα τέσσερα γκρουπ:

1o γκρουπ:

Βραζιλία, Ισπανία, Γερμανία, Αργεντινή, Κολομβία, Βέλγιο, Ουρουγουάη, Ελβετία.

2ο γκρουπ:

Νιγηρία, Ακτή Ελεφαντοστού, Καμερούν, Γκάνα, Αλγερία, Χιλή, Ισημερινός

3ο γκρουπ:

Ιαπωνία, Αυστραλία, Ιράν, Ν. Κορέα, ΗΠΑ, Κόστα Ρίκα, Ονδούρα, Μεξικό.απωνία, Αυστραλία, Ιράν, Ν. Κορέα, ΗΠΑ, Κόστα Ρίκα, Ονδούρα, Μεξικό

4ο γκρουπ:

Ολλανδία, Ιταλία, Ρωσία, Βοσνία, Αγγλία, Πορτογαλία, ΕΛΛΑΔΑ, Κροατία, Γαλλία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top