Έλληνας πολίστας αφήνει τις πισίνες και πιάνει... τη τσουγκράνα!

Μετακομίζει στην επαρχία για να ζήσει την οικογένεια του

Έλληνας πολίστας αφήνει τις πισίνες και πιάνει... τη τσουγκράνα!
​Ο 26χρονος παίκτης του Παναθηναϊκού, Πάρης Χατζηγούλας, αν και ήταν η μεγάλη του αγάπη είναι το πόλο, αφού ασχολείται από πέντε ετών, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την ομάδα του και το άθλημα του, προκειμένου να μετακομίσει στην επαρχία για να ζήσει τ��ν οικογένειά του, που μάλιστα τον ερχόμενο Απρίλιο θα αυξηθεί κατά ένα μέλος!
Μόλις τρεις αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 , ο Βολιώτης πολίστας παρέδωσε το σκουφάκι στον προπονητή του τον Φάνη Κουντουδιό, μάζεψε τα πράγματά του και κατηφόρισε στη Νεάπολη Λακωνίας στο χωριό της γυναίκας του αφού είχε φτάσει σε οικονομικό αδιέξοδο.
«Δυστυχώς δεν υπήρχε καμία πηγή εσόδων, ούτε από τον Παναθηναϊκό ούτε από πουθενά, η εγκυμοσύνη προχωρούσε κι έπρεπε να ζήσουμε. Δεν άντεχα οικονομικά να συνεχίσω στην ομάδα. Μαζέψαμε έτσι τα πράγματά μας και φύγαμε από την Αθήνα» εξομολογείται ο ίδιος χαρακτηριστικά.
Έχοντας αφήσει στην Αθήνα τη μεγάλη του αγάπη την υδατοσφαίριση ο Πάρης βοηθάει τον πεθερό του που διατηρεί κατάστημα στη Νεάπολη ενώ ασχολείται και σε γεωργικές εργασίες όταν υπάρχουν, όπως το μάζεμα της ελιάς κι άλλες αντίστοιχες.
Ο Πάρης Χατζηγούλας ξεκίνησε την αγωνιστική του καριέρα απο τον ΝΟΒΑ και στη συνέχεια μεταγράφηκε στη Βουλιαγμένη όπου και ανήκει μέχρι σήμερα. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια έπαιξε ως δανεικός στο Πανιώνιο και συνέχισε το περασμένο Φθινόπωρο στον Παναθηναϊκό με την μορφή δανεισμού.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top