Ντράξλερ: Έσπασε τον καρπό του... για ένα γκολ!

Τραυματίας ο 19χρονος άσος της Σάλκε

Ντράξλερ: Έσπασε τον καρπό του... για ένα γκολ!

​Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Σάλκε στη χθεσινή αναμέτρηση για τον 2ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι αναμφισβήτητα ο Τζούλιαν Ντράξλερ που χάρη στο γκολ του ��αι στο πέναλτι που κέρδισε, κατάφερε να κάνει τους Γερμανούς να προηγηθούν για λίγο στο σκορ. Ωστόσο, οι νίκες και τα μεγάλα επιτεύγματα έχουν και το τίμημα τους... που για τον 19χρονο ποδοσφαιριστή ήταν... το σπάσιμο του καρπού και το κάταγμα που υπέστη!

Σήμερα το πρωί μάλιστα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ σύμφωνα με τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της γερμανικής ομάδας, Τόρστεν Ράρεκ, ο 19χρονος επιθετικός θα μείνει για 3-4 εβδομάδες εκτός προπονήσεων, χωρίς να διευκρινίζεται ο ακριβής χρόνος επιστροφής του.

Η Μονπιελιέ, ωστόσο, κατάφερε να τερματίσει στον αγώνα με το βαθμό της ισοπαλίας, καθώς έκανε το 2-2 στο 90ο λεπτό με τον Καμαρά.

Στις φωτογραφίες βλέπετε τη φάση του ατυχούς πεσίματος του νεαρού άσου, ο οποίος δεν είναι σίγουρο ακόμα αν θα χάσει το ματς με τον Ολυμπιακού, που είναι προγραμματισμένο σε ένα μήνα από τώρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top