H SEAT στο ααλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2015

Mε Leon Cross Sport και Cupra

H SEAT στο ααλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2015
Στην Έκθεση Αυτοκινήτου Φρανκφούρτης 2015 η SEAT παρουσιάζει το Leon Cross Sport, που συνδυάζει τις επιδόσεις ενός σπορ αυτοκινήτου με την ευελιξία ενός all-wheel drive οχήματος. Εξοπλισμένο με 300PS, το νέο concept car επιταχύνει στα 100 km/h μόλις σε 4,9 δευτερόλεπτα.

To Ibiza CUPRA είναι άλλη μία μεγάλη καινοτομία που παρουσιάζει η μάρκα στην Φρανκφούρτη. Το νέο Cupra εξοπλίζεται με έναν 1.8 TSI κινητήρα απόδοσης 192hp για κορυφαίες επιδόσεις που του χαρίζουν επιτάχυνση στα 100km/h σε 6,7 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 235km/h. Επιπλέον, η νέα αυτή έκδοση ξεχωρίζει για την μέση κατανάλωση καυσίμου με μόλις 6,0 λίτρα ανά 100km, το νέο υψηλής ποιότητας εσωτερικό, το πλήρες σύστημα τεχνολογίας FullLink και την εφαρμογή SEAT ConnectApp για βέλτιστη λειτουργία συνδεσιμότητας .

Η SEAT στο Σαλόνι Αυτοκινήτου Φρανκφούρτης 2015 παρουσιάζει την γκάμα εφαρμογών CONNECT για τα μοντέλα της, εξοπλισμένα με τις βέλτιστες τεχνολογίες συνδεσιμότητας. Οι νέες εκδόσεις περιλαμβάνουν μοναδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, συνοδεύονται από μία σύγχρονη συσκευή SAMSUNG και διαθέτουν, όπως επεσήμανε και ο Πρόεδρος της SEAT Jürgen Stackmann,«state-of-the-art εφαρμογές συνδεσιμότητας που επιτρέπουν την εύκολη, άνετη και ασφαλή πρόσβαση σε πληροφορίες που δεν θέλουμε να στερηθούμε όσο οδηγούμε».

Βαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top