Η VW διοργανώνει διαγωνισμό oικονομικής oδήγησης

Ο νικητής παίρνει ταξίδι 2 ατόμω�� στην Αμερική με όλα πληρωμένα

Η Kosmocar - Volkswagen διοργανώνει το Think Blue. Challenge 2015, έναν διαγωνισμό οικονομικής οδήγησης από 23 Μαΐου – 13 Ιουνίου σε όλους τους εξουσιοδοτημένους εμπόρους Volkswagen στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, καθώς και στους εμπόρους Volkswagen σε Πάτρα, Τρίπολη, Πύργο, Ιωάννινα, Αγρίνιο, Άρτα, Πρέβεζα, Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Ρόδο, Χαλκίδα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Καβάλα, Σέρρες και Κιλκίς.

Κάθε διαγωνιζόμενος θα μπορεί να οδηγεί ένα από τα μοντέλα Volkswagen που συμμετέχουν στην ενέργεια με στόχο την χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου σε συγκεκριμένη διαδρομή. Οι 2 πρώτες επιδόσεις των διαγωνιζόμενων σε κάθε έμπορο, θα προκριθούν αυτόματα στον μεγάλο Τελικό που θα διεξαχθεί στα τέλη Ιουνίου, για την ανάδειξη του Έλληνα πρωταθλητή οικονομίας Think Blue Challenge 2015.

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα κερδίσει ένα ταξίδι 2 ατόμων με όλα τα έξοδα πληρωμένα στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου θα συμμετάσχει στα τέλη Νοεμβρίου στον Παγ��όσμιο Διαγωνισμό Think Blue. World Championship της Volkswagen για την ανάδειξη του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Οικονομίας Think Blue.Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.volkswagen.gr.

Βαγγέλης Γκούμας
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top