Το 32ο Ράλλυ Φθιώτιδος με υπερ-ειδική μέσα στη Λαμία

Στις 24-26 Απριλίου 2015

Το 32ο Ράλλυ Φθιώτιδος με υπερ-ειδική μέσα στη Λαμία
Το 32ο Ράλλυ Φθιώτιδος, αποτελείται από 2 αγωνιστικές ημέρες σε διαφορετικές επιφάνειες και προσμετρά ως δυο διαφορετικοί αγώνες στο πρόγραμμα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Ο αγώνας του Σαββάτου 25 Απριλίου 2015, που θα είναι ο 2ος γύρος του θεσμού, θα διεξαχθεί σε ασφάλτινες επιφάνειες και αγαπημένες ειδικές διαδρομές, τη στιγμή που ο 3ος γύρος του Πρωταθλήματος Ράλλυ, την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, θα είναι χωμάτινος.

Πιστή στη λογική της για διοργάνωση αγώνων υψηλών προδιαγραφών σε επίπεδο οργάνωσης, θεάματος και ασφάλειας, η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας ετοιμάζεται να ανεβάσει περαιτέρω τον πήχη για φέτος, διοργανώνοντας για πρώτη φορά Υπερ-Ειδική Διαδρομή μέσα στην πόλη της Λαμίας, με την οποία θα ολοκληρωθεί ο ασφάλτινος αγώνας, το απόγευμα του Σαββάτου 25 Απριλίου.

Η Υπερειδική Διαδρομή "Άγιος Λουκάς" αναμένεται να προσελκύσει πολύ μεγάλο αριθμό θεατών, τόσο λόγω της θεαματικής φύσης της, όσο κ��ι -κυρίως- λόγω της εύκολης πρόσβασης, αφού βρίσκεται μέσα στην πόλη, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν και αναμένεται να εκτοξεύσει τη δημοτικότητα του αγώνα.

Bαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top