Σπάνιο βίντεο: η Μαρία Μπεκατώρου στα πρώτα της βήματα!

Δείτε την πιο παλιά... πρωινατζού σε συλλεκτικό βίντεο

Σπάνιο βίντεο: η Μαρία Μπεκατώρου στα πρώτα της βήματα!

Πρώτη διδάξασα του πρωινού φαίνεται πως είναι η Μαρία Μπεκατώρου και η εκπομπή «Super Star» παρουσίασε συλλεκτικό βίντεο με εμφανίσεις της παρουσιάστριας όταν ακόμα ήταν άγνωστη στο ευρύ κοινό! Μέχρι και... καστανή ήταν η Μαρία, ενώ από την εκπομπή της πέρασαν πρωτοκλασάτοι τραγουδιστές.

Στα πρώτα της βήματα, η Μαρία ήταν καστανή και τραγουδούσε «Κάθε Μέρα, Νέα Μέρα», το τραγούδι των τίτλων της πρώτης εκπομπής της, στο «Τηλεάστυ» φυσικά, το κανάλι όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα.

Από τότε έχει πει δεκάδες «καλημέρες», ουδέποτε όμως έχασε το... μπρίο και τον αυθορμητισμό της, κάνοντας το κοινό να την νιώθει ως το κορίτσι της διπλανής πόρτας.

Κι αν κάποιοι σνομπάρουν τον καναπέ της επειδή βρίσκεται σε μικρό κανάλι, από την εκπομπή της έχουν περάσει ονόματα που σήμερα μεσουρανούν! Μεταξύ αυτών, ο Γιώργος Τσαλίκης (1999), ο Αντώνης Ρέμος, ο Νίκος Κουρκούλης και η Νατάσσα Θεοδωρίδου (1997), ο Γιάννης Πλούταρχος (1998), ο Δημήτρης Κόκκοτας (1995), ο Πάνος Κιάμος (1998) και ο Χρήστος Μενιδιάτης (1995). Επίσης, Λευτέρης Πανταζής και Πέγκυ Ζήνα (μελαχρινή τότε) έχουν φιλοξενηθεί στην εκπομπή της.

Χριστούγεννα του 2001 και η Μαρία με το ντέφι ανά χείρας κάθεται μεταξύ της ορχήστρας και τραγουδά «η πιο καλή γκαρσόνα είμαι εγώ», δείχνοντας πως το τραγουδιστικό το είχε πολύ πριν το «Just The 2 Of Us». Απλά, φέτος, έκανε το μεγάλο... «μπαμ»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top