Melania – Letizia: Παρέδωσαν μαθήματα στυλ στον Λευκό Οίκο!

Το φόρεμα της βασίλισσας που είχε φορέσει και η Πρώτη Κυρία και τα σχόλια του Τύπου για τη "μάχη της λεπτής μέσης"

Melania Trump και βασίλισσα Letizia: η επιτομή του στυλ! Είναι φυσικό όταν οι δυο αυτές κυρίες συναντιούνται να αστράφτουν όλα τα φλας.

Η Πρώτη Κυρία πέρασε λίγες ώρες με τη βασίλισσα της Ισπανίας στο κόκκινο δωμάτιο του Λευκού Οίκου το απόγευμα της Τρίτης και ήπιαν μαζί τσάι!

Η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας επέλεξε ένα στενό ροζ φόρεμα του Michael Kors. Η Melania από την άλλη διάλεξε ένα φόρεμα Valentino με pattern σε λευκό και πράσινο χρώμα.

Μάλιστα, τα διεθνή μέσα οργίασαν και έκαναν λόγο για την «μάχη της λεπτής μέσης» μεταξύ της βασίλισσας και της Πρώτης Κυρίας.

Ακόμα, τα ξένα sites σχολίασαν πως η Melania είχε φορέσει πρώτη το φόρεμα που επέλεξε η Letizia στην χτεσινή τους επίσημη συνάντηση, σε συνάντηση της με την Πρώτη Κυρία του Παναμά το 2017.

Πάντως  η συνάντηση των τεσσάρων έγινε μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, με τον Trump να αναφέρει:

«Είναι  μεγάλη τιμή να έχουμε τον βασιλιά και τη βασίλισσα της Ισπανίας. Είναι μια όμορφη χώρα. Ήμασταν στην Ισπανία πριν λίγο καιρό και μας άρεσε πολύ», είπε ο ίδιος.

Αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση του βασιλιά της Ισπανίας με τον Αμερικανό πρόεδρο Donald Trump. Αλλά συνολικά η έκτη του επίσκεψη στον Λευκό Οίκο.

Ήταν η δεύτερη επίσκεψή του από τότε που έγινε βασιλιάς το 2014. Η πρώτη ήταν τον Σεπτέμβριο του 2015.

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ισπανίας ολοκληρώνουν έτσι την 5ήμερη επίσκεψή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top