Διάσημος και γοητευτικός σεφ ο πρώην της Meghan Markle - O απίστευτος λόγος που χώρισαν!

Δείτε το βίντεο

Με τον...  Jamie Oliver του Καναδά είχε σχέση επί δύο χρόνια η Meghan Markle πριν τον πρίγκιπα Harry. Διάσημος, γοητευτικός και περιζήτητος ο Cory Vitiello έκανε την ηθοποιό να ξεχάσει το διαζύγιο από τον πρώτο σύζυγό της, παραγωγό του Χόλιγουντ, Trevor Engelson. 

Η Meghan γνώρισε τον Cory στο Τορόντο -όπου γύριζε τη σειρά Suits. Σχετικά άγνωστη ηθοποιός τότε, δίπλα του έγινε λαμπερή πεταλούδα της υψηλής κοινωνίας. Εκείνος της άνοιξε τις πόρτες και η ειρωνία είναι ότι η Meghan απέκτησε πρόσβαση στον Harry...  χάρη στις γνωριμίες του Cory. 

Γιατί χώρισαν όμως; Φημολογείται ότι τον κούρασε επειδή συμπεριφερόνταν σαν πριμαντόνα. Το ποτήρι ξεχείλισε όταν εκείνη είπε σε φίλους ότι η δική του υπέροχη μακαρονάδα με κολοκυθάκια που έτρωγαν, ήταν δική της συνταγή... Μόλις 3 μήνες μετά γνώρισε τον Harry στο Λονδίνο.

Παρ'όλα αυτά ο Cory παραμένει κύριος και λέει τα καλύτερα για κείνην..

Ωστόσο, δεν αποκλείει να δει το γάμο της στην τηλεόραση. Η δε μαμά του, μάλλον λυπάται που έχασε την νύφη και λέει ότι οι Ουίνδσορ είναι τυχεροί που την έχουν. Αξιοπρόσεκτο πάντως είναι ότι η Meghan παραμένει πιστή στα γούστα της: Και ο Engelson και ο Vitielo  μοιάζουν αρκετά με τον... νικητή Harry. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top