Με ποια γυναίκα βρέθηκε καρμικά στη ζωή του ο Γιώργος Σαμπάνης; Το αποκάλυψε ο ίδιος

Τον εμπνέει να γράφει τραγούδια

Ποια βρέθηκε καρμικά στη ζωή του Σαμπάνη

Το ότι έχει υπάρξει ερωτευμένος δύο-τρεις φορές στη ζωή του αποκάλυψε ο Γιώργος Σαμπάνης σε συνέντευξή του στο περιοδικό «People».

«Έχω υπάρξει στη ζωή μου ερωτευμένος δυο τρεις φορές ‒ κι εκεί θεωρώ πως ήμουν πολύ εντάξει με τους ανθρώπους αυτούς. Το συναίσθημα του έρωτα που μου χάρισαν μέσα από την επαφή μας και την προσωπικότητά τους τους το ανταπέδωσα με κάθε ειλικρίνεια, μέσα από την καρδιά μου. Είμαι λίγο παλιακός στις αντιλήψεις μου, «παλιάς σχολής» που λένε, όπως και η μουσική που ακούω. Αλλά νομίζω πως αυτό έχει τη γοητεία και την πλάκα του. Στις σχέσεις μου δεν μπορώ να πω πως είμαι προοδευτικός» είπε χαρακτηριστικά ενώ παράλληλα αποκάλυψε και ποια είναι η γυναίκα που τον εμπνέει να γράφει στίχους.

«Στα δικά μου τα άλμπουμ βρίσκομαι για καφέ με τη στιχουργό μου, την Ελεάνα Βραχάλη, λέμε τα δικά μας, καθημερινά. Είμαστε όλη μέρα στο τηλέφωνο. Ποτέ δεν έχουμε τραγούδια μπροστά μας. Είμαστε απλά εγώ κι εκείνη. Και μπαίνουμε στη διαδικασία να γράψουμε. Βρέθηκε καρμικά στη ζωή μου, κάνουμε παρέα από το 2008. Δεν είναι αυτοσκοπός να γράφουμε μαζί. Αλλά έγινε και μονόδρομος. Εμείς δεν συναντιόμαστε ψάχνοντας για αφορμή να γράψουμε, αλλά το αντίθετο. Συζητάμε τα θέματά μας και κάποιες φορές η συζήτηση καταλήγει στο “το κάνουμε τραγούδι» δήλωσε ο Γιώργος Σαμπάνης.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top