"Tον κλώτσησα στα @ρχίδι@!": Η Samantha Fox αποκάλυψε ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον David Cassidy

Σε συνέντευξή της στην Daily Star

Η Samantha Fox και η σεξουαλική παρενόχληση

H μία αποκάλυψη μετά την άλλη έρχεται για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο Hollywood.

Aυτή τη φορά η Samantha Fox αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον David Cassidy, έπειτα από γύρισμα για βίντεο κλιπ τραγουδιού του, το 1985.

Όλα συνέβησαν, όπως ισχυρίζεται η ίδια όταν οι δυο τους δειπνούσαν σε ένα εστιατόριο και εκείνη πήγε στις γυναικείες τουαλέτες για να πλύνει τα χέρια της. Τότε ξαφνικά μπούκαρε μέσα ο Cassidy.

«Πριν προλάβω να καταλάβω τι γίνεται, με έσπρωξε στον τοίχο και τα χέρια του ήταν παντού πάνω μου. Φώναξα ''Φύγε από πάνω μου David!'', προσπαθώντας να τον σταματήσω. Αντί για αυτό, έβαλε τη γλώσσα του στο στόμα μου και έσπρωξε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου, ενώ με το άλλο κρατούσε σφιχτά το στήθος μου» εξομολογήθηκε η σεξοβόμβα των 80s στην Daily Star».

«Αντέδρασα γρήγορα και ενστικτωδώς σήκωσα το γόνατό μου και τον χτύπησα απευθείας στα αρχίδι@και μετά του έριξα αγκωνιά στο πρόσωπο», πρόσθεσε.

Εκείνη είχε επιλεγεί για το βίντεο κλιπ και μια φωτογράφιση, στην οποία ήταν γυμνή από τη μέση και πάνω.

«Φαινόταν σαν ο David να καθυστερούσε επίτηδες τη φωτογράφιση, που πήρε μια αιωνιότητα και ήταν διαρκώς σε στύση και δεν έκανε καμία απολύτως προσπάθεια να το κρύψει. Κάθε φορά που με πίεζε επάνω του, ένιωθα ξεκάθαρα το μόριό του» περιέγραψε επίσης.

Σημειώνεται ότι ο David Cassidy πέθανε τον προηγούμενο μήνα, στα 67 του χρόνια, έπειτα από ηπατική και νεφρική ανεπάρκεια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top