Ελένη Φουρέιρα: Οι τρικλοποδιές που της έβαλαν και η σχέση της με τον Μποτία

«Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή»

Ελένη Φουρέιρα: Οι τρικλοποδιές που της έβαλαν

Για ζήλιες που αντιμετώπισε και για τρικλοποδιές που της έβαλαν διάφοροι στη διάρκεια της πορείας της στο τραγούδι μίλησε η Ελένη Φουρέιρα σε συνέντευξή της στη Real Life.

«Ζήλιες και τρικλοποδιές έχω βιώσει δεν είναι η νύχτα ή οι γυναίκες ή οι άντρες. Ανταγωνισμός υπάρχει και θα υπάρχει. Το θέμα είναι ότι εγώ μένω στο στόχο μου και συνεχίζω να κυνηγώ τα όνειρά μου. Δεν επηρεάζομαι πια. Ξέρεις όσο περνάει ο καιρός, παύουν να σε στεναχωρούν τέτοια πράγματα», είπε.

Μάλιστα εξήγησε και τους λόγους που έχει σταματήσει πλέον να μιλά για την προσωπική της ζωή και την προστατεύει με νύχια και με δόντια.

«Δεν αποφάσισα τίποτα. Πάντα προσπαθούσα να διαφυλάξω την προσωπική μου ζωή. Επίσης κάθε στιγμή, κάθε χρόνος στη ζωή ενός ανθρώπου, είναι διαφορετικός από τον προηγούμενο ή τον επόμενο. Θέλω όσο μπορώ, γιατί γνωρίζω καλά πως λειτουργεί πια, να κρατήσω την προσωπική μου ζωή ακόμα πιο "προσωπική". Είμαι καλά και περνώ πολύ ωραία τον λιγοστό χρόνο που δεν δουλεύω», τόνισε και με δεδομένη την απόφασή της αυτή φυσικά δε θέλησε να πει τίποτα απολύτως για τη σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

«Ισχύουν όσα σου είπα προηγοημένως. Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου!», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top