Αλμπέρτο Εσκενάζυ για το τροχαίο στο Survivor:«Όταν το έμαθα...τρόμαξα»

’’Είδα μαύρο σκοτάδι μπροστά μου, γιατί δεν ήξερα τι γίνεται’’

Αλμπέρτο Εσκενάζυ για το τροχαίο στο Survivor:«Όταν το έμαθα...τρόμαξα»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «People» παραχώρησε ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη του Σάρα, η οποία έχει πάρει μέρος στο Survivor, και φυσικά στο τροχαίο.

«Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση. Αγαπάω το παιδί μου, όπως όλοι οι μπαμπάδες, αλλά προτιμώ να μη μιλήσω καθόλου για το Survivor. Ας κρίνει ο κόσμος ποιους θέλει να κρατήσει στο παιχνίδι και ποιους όχι», είπε αρχικά.

Αναφερόμενος στο αυτοκινητικό ατύχημα δήλωσε: «Εκεί φοβήθηκα πάρα πολύ, δεν θορυβήθηκα απλά. Τρόμαξα. Είδα μαύρο σκοτάδι μπροστά μου, γιατί δεν ήξερα τι γίνεται. Όταν έμαθα πως είναι καλά, ησύχασα».

Κλείνοντας, ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ πρόσθεσε: «Διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου. Μέσα στην κρίση και τη μιζέρια που επικρατεί, είμαι γερός, δεν έχω κανένα πρόβλημα υγείας και η οικογένειά μου είναι υγιής και ενωμένη. Εκτονώνομαι, παίζω μπάσκετ. Μάλιστα, εδώ στο Theatrale, έχουμε τη δική μας ομάδα και σε μερικές μέρες θα παίξουμε με την ομάδα μπάσκετ του Alpha. Επίσης γράφω, κάτι που αγαπώ πολύ. Σύντομα θα κυκλοφορήσει το δεύτερο βιβλίο μου από την πενταλογία Κραυγή της Σιωπής, από τις εκδόσεις Μονοπάτι. Η συγγραφή ήταν ένα προσωπικό μου στοίχημα, καθώς μέσα από τα δύο πρώτα μου βιβλία μιλώ για την ιστορία της πόλης όπου γεννήθηκα, της Θεσσαλονίκης».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top