Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Το μήνυμα που στέλνει η Αλίκη Κατσαβού μέσα από το star.gr!

«Η μητρότητα με κάνει να νοιώθω περισσότερο από ποτέ γυναίκα», είπε η ηθοποιός

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Το μήνυμα που στέλνει η Αλίκη Κατσαβού μέσα από το star.gr!

Κάθε μέρα είναι η μέρα της γυναίκας. Μια φορά το χρόνο, όμως, την τιμούν! Στις 8 Μαρτίου γιορτάζει η γυναίκα, η κόρη, η σύζυγος, η μάνα.

Η Αλίκη Κατσαβού ως μητέρα, σύζυγος και εργαζόμενη θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες που σήμερα έχουν την τιμητική τους μέσα από το star.gr!

Αρχικά, η σύζυγος του Κώστα Βουτσά αποκάλυψε πως θα γιορτάσει την σημερινή ημέρα. «Η μητρότητα με κάνει να νοιώθω περισσότερο από ποτέ γυναίκα. Άρα,  ο γιος μου κι ο σύζυγός μου είναι η καλύτερη παρέα για να το γιορτάσω».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε στις γυναίκες που θαυμάζει και εξήγησε τους λόγους. «Θαυμάζω πολλές διάσημες και ξεχωριστές γυναίκες, όπως τη Μαρία Κιουρί για τις επιστημονικές ανακαλύψεις της,  τη Μητέρα Τερέζα για την προσφορά και τον ανθρωπισμό της, αλλά και την Κάθριν Χέπμπορν για την ηθοποιία της, αλλά και την αντισυμβατικότητά της».

Κλείνοντας, θελήσαμε να ρίξουμε μια ματιά στα αποφθέγματα που έχουν πει διάσημες γυναίκες και έχουν διατηρήσει την  διαχρονικότητά τους.

Έτσι λοιπόν, ζητήσαμε από την Αλίκη Κατσαβού να μας πει ένα γνωμικό που την εκφράζει και εκείνη δεν μας χάλασε το χατίρι.

Επέλεξε μία φράση που έχει πει η Γαλλίδα συγγραφέας Αναΐς Νιν: «Η ζωή συρρικνώνεται ή διευρύνεται ανάλογα με το θάρρος κάποιου».

Της Μίτση Σκέντζου

e-mail: mskentzou@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top