Αφιέρωμα star.gr: Oι Έλληνες celebrities που παντρεύτηκαν το 2016

ΔΕΙΤΕ ποιοι ενώθηκαν με το έτερον ήμισυ

Αφιέρωμα star.gr: Oι Έλληνες celebrities που παντρεύτηκαν το 2016

Μπορεί το 2016 να ήταν δίσεκτο έτος, ωστόσο δεν ήταν λίγοι οι celebrities από το χώρο της ελληνικής showbiz –και όχι μόνο- που αποφάσισαν να ενώσουν τη ζωή τους με το έτερον ήμισυ.

Το star.gr συγκέντρωσε τους γάμους της χρονιάς που φεύγει και σας τους παρουσιάζει στο παρακάτω φωτορεπορτάζ.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Γιάννης Βαρδής-Νατάσσα Σκαφίδα

Ένα μήνα πριν γίνουν γονείς, και συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2016, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης, αγάπης και αφοσίωσης στο Δημαρχείο των Καλυβίων.

Μαρίνα Ασλάνογλου- Δημοσθένης Πέππας

Η ηθοποιός τον Ιούνιο του 2016 ανέβηκε για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας, λάμποντας από ευτυχία στο πλευρό του ποινικολόγου συντρόφου της. Το Μυστήριο τελέστηκε στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στην Σκιάθο και κουμπάροι του ερωτευμένου ζευγαριού ήταν η Νικολέτα Κοτσαηλίδου (σύντροφος του Σπύρου Παπαδόπουλου), η σχεδιάστρια Δήμητρα Κουτουλογένη και ο δικηγόρος και φίλος του ζευγαριού Χρήστος Καραμανλής.

Tόνυ Σφήνος-Ιωάννα Γραμματικού

Ο 38χρονος Θάνος Κιούσης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά με την σύντροφό του, η οποία ασχολείται με το σχέδιο μόδας, τον Ιούλιο, τηρώντας όλες τις παραδόσεις, και επέτρεψε για πρώτη φορά στους παπαράτσι να τον φωτογραφίσουν χωρίς τη χαρακτηριστική περούκα και τα γυαλιά! Το ζευγάρι που είναι 2,5 χρόνια μαζί παντρεύτηκε στην εκκλησία της Ανάστασης στις Σπέτσες με κουμπάρους δύο κολλητούς του γνωστού performer.

Ράνια Τζίμα- Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Τις τύχες και τις ζωές τους ένωσαν τον Μάιο του 2016 η δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα με τον Γαβριήλ Σακαλλαρίδη. Η νύφη, λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί,  έφτασε στο Δημαρχείο της Αθήνας με ένα μαύρο αυτοκίνητο, φορώντας ένα μακρύ ξώπλατο λευκό φόρεμα. Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του με γραβάτα, φόρεσε ένα μπλε κοστούμι για την περίσταση.

Ιωσήφ Μαρινάκης- Χρύσα Καλπάκη

Ήταν ήδη παντρεμένοι με πολιτικό γάμο, που παγματοποιήθηκε στο Μανχάταν στη Νέα Υόρκη, από το χειμώνα του 2014. Ωστόσο, ο ηθοποιός και η αγαπημένη του έκαναν τον Ιούλιο του 2016 και θρησκευτικό γάμο. Το μυστήριο έγινε στη γενέτειρα του ηθοποιού, την Κρήτη. Το μυστήριο τελέστηκε στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, στα Χανιά ενώ ακολούθησε μεγάλο γλέντι στο κτήμα Κανατάκη. 

Γιάννης Μαρακάκης- Νίκη Θωμοπούλου

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του στην Ανάβυσσο. Ο περιζήτητος μέχρι πρότινος εργένης αποφάσισε να ντυθεί γαμπρός και να μπει στο κλαμπ των παντρεμένων. Μετά το μυστήριο ακολούθησε γαμήλιο πάρτι.

Αλεξάνδρα Ούστα- Γιάννης Καρακατσάνης

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από δύο χρόνια σχέσης χωρίς να το πάρει είδηση κανείς, ενώ ακολούθησε γαμήλιο πάρτι σε γνωστό beach bar στο Κορωπί, σε ένα ρομαντικό σκηνικό με φόντο τη θάλασσα.

Μαρία Τζομπανάκη- Γιάννης Βάλβης

Η 60χρονη ηθοποιός παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα, την Παρασκευή που μας πέρασε, το σύντροφό της, Γιάννη Βάλβη. Ο γάμος έγινε στο εκκλησάκι του Αγίου Δημήτρη, στο χωριό Μαργαρίτες Μυλοποτάμου στην Κρήτη και ήταν παραδοσιακός, ενώ ο γιος της ηθοποιού, Ορφέας Αυγουστίδης παρέδωσε τη μητέρα του στο γαμπρό.

Επιμέλεια: Στέλλα Αθανασάκη

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top