ΡΑΦΤΕΙΤΕ: Παντρεύεται ζευγάρι της ελληνικής σόου μπιζ

Θα «φάμε» κουφέτα τον Ιούλιο

Παντρεύεται η Ελεάνα Παπαϊωάννου

Να προχωρήσουν τη σχέση τους ένα βήμα παρακάτω αποφάσισαν η Ελεάνα Παπαϊωάννου και ο Δημήτρης Βεργίνης.

Το ζευγάρι που είναι μαζί τέσσερα χρόνια θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούλιο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Reallife, η τραγουδίστρια την οποία και γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Fame Story» έχει αρχίσει να ψάχνει το νυφικό των ονείρων της αλλά και τη διακόσμηση της δεξίωσης όπως και τις μπομπονιέρες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η τραγουδίστρια και ο μπασκετμπολίστας του Απόλλωνα τις επόμενες ημέρες θα καταλήξουν στο μέρος που θα γίνει το μυστήριο.

Οι πρώτες σκέψεις ήταν να γίνει στη Χαλκιδική, όμως μετά για συναισθηματικούς λόγους σκέφτηκαν να γίνει στη Θεσσαλονίκη.

«Είναι κάτι που περιμέναμε. Η Ελεάνα και ο Δημήτρης είναι ταιριαστό ζευγάρι και πολύ ερωτευμένοι» εξηγεί άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον στην εφημερίδα και προσθέτει:

«Είναι κάτι που το σκέφτονταν από τον περασμένο Ιανουάριο, από τότε δηλαδή που ο Δημήτρης έκανε επίσημη πρόταση γάμου στην Ελεάνα. Η σχέση τους πέρασε στο επόμενο στάδιο και κατάλαβαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης πως είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.
 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top