Άγριες συμπλοκές αλλοδαπών και μαχαιρώματα στο Μοναστηράκι

Δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο

Κραυγή απόγνωσης για την εγκληματικότητα βγάζουν οι καταστηματάρχες στο κέντρο της Αθήνας. Δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο από τις χθεσινές άγριες συμπλοκές αλλοδαπών, με τραυματίες από μαχαιρώματα στο Μοναστηράκι, που εξασφάλισε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ο Γιάννης Σωτηρόπουλος. 

"Ήταν μια ομάδα Πακιστανών και είχαν ένα δοκάρι και δεν ξέρω για ποιό λόγο τσακώθηκαν μ΄αυτόν τον κύριο. Μαχαιρώνονταν μπροστά στους τουρίστες και τον κόσμο!", λέει αυτόπτης μάρτυρας.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 7 χθες το απόγευμα, όταν για άγνωστη έως τώρα αιτία ένας Κούρδος από το Ιράκ, που βρισκόταν στην πλατεία Μοναστηρακίου έγινε στόχος επίθεσης από ομάδα αλλοδαπών, οι οποίοι όχι μόνο τον γρονθοκόπησαν με μανία αλλά ένας απ΄αυτούς τον μαχαίρωσε στο λαιμό και χρειάστηκε να διακομισθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. 

Δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνουν τέτοιες άγριες καταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας. Είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, όπως καταγγέλλουν καταστηματάρχες και επιχειρηματίες, ιδιαίτερα της περιοχής, πίσω από το Δημαρχείο της Αθήνας και κάτω από τη Βαρβάκειο Αγορά.

Η περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Μαινάδρου, Αναξαγόρα, Σοφοκλέους και Πλατεία Θεάτρου είναι πολύ επικίνδυνη και χρειάζεται να ληφθούν αστυνομικά μέτρα.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top