Στοιχεία της δικογραφίας για την 44χρονη Ειρήνη φέρνει στο φως της δημοσιότητας το STAR

Αποκάλυψη ΣΟΚ – Ο ρόλος των δύο ανδρών στο αυτοκίνητο της Ειρήνης

Στοιχεία της δικογραφίας που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το STAR επιβεβαιώνουν πως η Ειρήνη Λαγούδη λίγες ώρες πριν το τέλος της είχε συναντηθεί με τον παντρεμένο σύντροφό της και τον αδελφό του σε κάποιο δύσβατο σημείο κοντά στην Τριχωνίδα, όπου βρέθηκε νεκρή. Ο λόγος αυτής της συνάντησης ήταν μια προσπάθεια της Ειρήνης να... αλλάξει την απόφαση του φίλου της να χωρίσουν.

«Επιβεβαιώνονται οι αυτόπτες μάρτυρες, κυνηγοί, ψαράδες κι ο αστυνομικός στην Αθήνα ότι η Ειρήνη εθεάθη πλειστάκις να συνομιλεί με δύο άνδρες, το οποίο μέχρι τώρα προσπαθούσαν από κάποιους κύκλους να το εξοβελίσουν, να το διαψεύσουν» δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής.

Ειρήνη Λαγούδη: Ο άγριος καυγάς με τον φίλο της και τον αδελφό του την ημέρα που πέθανε - Το ταξίδι των 15.000 ευρώ στο εξωτερικό

«Έλα να με βρεις γιατί θα αυτοκτονήσω»

«Υπάρχει το τελευταίο τηλεφώνημα της Ειρήνης προς τον φίλο της που του λέει θα είμαι εκεί, αν δεν έρθεις… και ο φίλος της πηγαίνει εκεί με τον αδελφό του» εξηγεί ο αστυνομικός συντάκτης Γιώργος Καραϊβάζ.

Μετά τον έντονο διαπληκτισμό, κατά τον οποίο ο σύντροφος της Ειρήνης επέμενε στον χωρισμό τους οι δύο άνδρες την άφησαν μόνη και απομακρύνθηκαν από το σημείο. Στοιχεία της δικογραφίας, που αποκάλυψε ο Γιώργος Καραϊβάζ, στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, δείχνουν το τελευταίο μήνυμα που έστειλε η 44χρονη μητέρα στο σύντροφό της.

«Γιατί δε βρέθηκε το κινητό της Ειρήνης; Πώς έστελνε μηνύματα;»

Αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που οδηγούν τα συμπεράσματα των αρχών προς το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας. Ωστόσο το ίδιο ακριβώς στοιχείο,   σύμφωνα με την οικογένεια της 44χρονης οδηγεί και στο πιο σημαντικό αναπάντητο ερώτημα! Αφού έστελνε μηνύματα μέχρι την τελευταία στιγμή , που είναι το κινητό της;

«Μήπως η αρχική υποψία ότι αυτοί που ήταν μαζί της τις τελευταίες στιγμές της, αυτοί πήραν το κινητό της κι από εκεί εστάλησαν, δήθεν τα μηνύματα σε οικεία πρόσωπα ότι εγώ αναχωρώ κι εγκαταλείπω τα εγκόσμια» διερωτάται ο Βασίλης Ταουξής.  

Από το κινητό του φίλου της τα μηνύματα της Ειρήνης στη σύζυγό του

Κατά τη διάρκεια της σχέσης με τον παντρεμένο σύντροφό της,  η Ειρήνη είχε στείλει δύο μηνύματα στη σύζυγό του, στα οποία την ενημέρωνε για το κοινό ταξίδι τους στην Αθήνα.  Από τη δικογραφία προκύπτει όμως, πως δεν τα έστειλε από το δικό της κινητό αλλά από κινητό του συντρόφου της, σβήνοντάς τα... αμέσως μετά!

«Είμαι με τον άνδρα σου. Εξακολουθούμε να είμαστε μαζί...»

«Τελικά τα μηνύματα η Ειρήνη δεν τα έστειλε από το δικό της το κινητό στο τηλέφωνο της συγκεκριμένης οικογένειας αλλά τα έστειλε από το τηλέφωνο του ίδιου του φίλου. Πλήρης ανατροπή δηλαδή των δεδομένων;» λέει ο Βασίλης Ταουξής.

«Τα είχε κρατήσει και όταν επέστρεψε ο σύζυγός της του τα έδειξε κι εκεί αφενός  ζήτησε εξηγήσεις και αφετέρου ζήτησε μια ομολογία πίστης και τελικών αποφάσεων. Ή μαζί ή χώρια...» προσθέτει ο Γιώργος Καραϊβάζ.

Η Ειρήνη Λαγούδη λόγω του τερματισμού της σχέσης της με το σύντροφό της βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Όμως, σύμφωνα με τους δικούς της ανθρώπους πάνω από όλα ήταν μια ευτυχισμένη μητέρα, που δεν είχε κανένα λόγο να βάλει η ίδια τέλος στη ζωή της. Απομένει λοιπόν ένα ακόμη μεγάλο ερώτημα , το οποίο σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας συνηγορεί προς την εκδοχή της δολοφονίας

Πώς μετακινήθηκε φλεγόμενη στο πίσω κάθισμα;

«Λόγω αυτοσυντήρησης δήθεν πήγε στο πίσω κάθισμα φλεγόμενη για να σωθεί. Αφού δίπλα της είναι η πόρτα, γιατί δεν ανοίγει την πόρτα να βγει έξω» λέει ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, Αναστάσιος Δέδες.

Ένα ακόμη στοιχείο της δικογραφίας φωτίζει ένα ανέμελο, χαρούμενο ταξίδι της Ειρήνης με το φίλο της στο εξωτερικό,  λίγο καιρό πριν το τέλος. Μάλιστα όπως αποκαλύπτεται στοίχισε συνολικά 15.000 ευρώ. Ένα ποσό που κάλυψε η ίδια, προκειμένου να ξεκλέψει κάποιες στιγμές ευτυχίας με τον παντρεμένο σύντροφό της.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top